| andrei4242 a întrebat:

Sallut, Caut niste anime gen romance si cu puteri, Va rog sa postati ceva care ati vazut si va place, nu de pe internet straight face

4 răspunsuri:
| dannyel86 a răspuns:

Eu sunt fan Sailor Moon, dar ceea ce iti pot recomanda sunt filmele de lung metraj din aceasta productie. Filmele R, S si SuperS sunt interesante. Ca sa te uiti la 200 de episoade din serial iti trebuie timp si rabdare, de aceea filmele sunt mai la indemana. E si cu romance si cu puteri. Depinde de gusturi. Cu siguranta sunt si anime-uri mai noi pe genul cerut, dar eu numai pe acesta l-am urmarit si l-am apreciat. Oldies but goldies!

| ryuu a răspuns (pentru dannyel86):

Ai dreptate "Oldies but goldies!". Sunt unele anime-uri scoase acum ce nu se compara cu cele vechi (anii `80 - `90). Urmaream anime-ul "Sailor Moon" la TVR happy bineinteles si "Dragon Ball" big grin Aa, da, "Pokemon" la ProTV Ce copilarie.

Spui ca esti fan "Sailor Moon", o sa urmaresti noua serie ce va aparea in Iulie a.c?

| dannyel86 a răspuns (pentru ryuu):

Iti raspund la mesaje private, ca sa nu ocupam spatiul public prea mult. Verifica sectiunea "Mesaje" de pe contul tau.

| ryuu a răspuns:

Hey!
- Guilty Crown
- Sword Art Online
- Shakugan no Shana (3 sez)
- Kaze no Stigma
- InuYasha (2 sez)
- Zero no Tsukaima (4 sez)
- Zetsuen no Tempest

Aici ai lista mea de anime-uri vizionate!
http://myanimelist.net/animelist/ryuu_ro

Vizionare placuta!

Întrebări similare