Buna, mie imi place mult narcisa slabatica.imi plac aproape toate personajele mai ales tudor si narcisa nu imi prea place de Elyza e o criminala si o mincinoasa. Dar asta e doar un film. Abia astept noul sezon din 2011 mai ales ca Tudor si Narcisa s-au impacat.
Pa, pa
Mie imi place de Narcisa si Tudor, iar personajele care numi plac sunt Elyza (cumnata lui Tudor), Emil
Bună.
Deși am văzut puțin din serial, mie imi place de Narcisa, si nu-mi place de sora fostei soții a lui Tudor.
Dar ție?
Sall Mada, cred ca sti ce personaje imi plac din Narcisa, dar le spun:
Narcisa, Ileanca(fata ce-a mica a lui Tudor)Tudor, Manuela, Cristian(putin)Stefan(asa zisul baiat al lui Cristian)si prietena Manuelei(Gabi)
Cateva din personajele care nu le plac sunt:Eliza, Anastasia, Emil si cam atat restul imi plac cat de cat
Buna. eu iubesc narcisa salbatica
Personajile mele care imi plac este:
Narcisa, Tudor(mai ales ca ei doi sau inpacat) Cristian si sotia lui, Sevitoarea lui tudor, Secretara la Tudor la birou si copii
Personajile care numii plac este:
Elyza(criminala aia) Anastajia, Emil & blonda aia nu stiu cum o cheama dar e o blonda care vine la birou la Tudor si vorbesc despre afaceri...
Iubesc Narcisa Salbatica:X Ma uit la episoade apropae in fiecare zii...este mai greu pentru ca eu ma uit si la Mostenirea(State)
FunditZZa?:*:*:*
Buna
iubesc narcisa salbatica
.
imi place mult de narcisa [alina ]. iar nu imi place de cumnata lui sotul [viitotul sot]al narcisei.
multumesc
pa-pa
cryssu
anytimeanywhere întreabă: