| ஐPrincessSakuraஐ a întrebat:

Sallut lume!
Va place Narcisa salbatica? Care dintre personaje va place? Si ca nu?

Răspuns Câştigător
| Blackwoman27 a răspuns:

Buna, mie imi place mult narcisa slabatica.imi plac aproape toate personajele mai ales tudor si narcisa nu imi prea place de Elyza e o criminala si o mincinoasa. Dar asta e doar un film. Abia astept noul sezon din 2011 mai ales ca Tudor si Narcisa s-au impacat.
Pa, pa

6 răspunsuri:
| ஐPrincessSakuraஐ explică:

Mie imi place de Narcisa si Tudor, iar personajele care numi plac sunt Elyza (cumnata lui Tudor), Emil

| xLikeTpu a răspuns:

Bună.
Deși am văzut puțin din serial, mie imi place de Narcisa, si nu-mi place de sora fostei soții a lui Tudor.
Dar ție?

| ღAnaღ a răspuns:

Sall Mada, cred ca sti ce personaje imi plac din Narcisa, dar le spun:
Narcisa, Ileanca(fata ce-a mica a lui Tudor)Tudor, Manuela, Cristian(putin)Stefan(asa zisul baiat al lui Cristian)si prietena Manuelei(Gabi)winking
Cateva din personajele care nu le plac sunt:Eliza, Anastasia, Emil si cam atat restul imi plac cat de cat

| Candyfloss a răspuns:

Buna. eu iubesc narcisa salbatica

Personajile mele care imi plac este:
Narcisa, Tudor(mai ales ca ei doi sau inpacat) Cristian si sotia lui, Sevitoarea lui tudor, Secretara la Tudor la birou si copiihappy

Personajile care numii plac este:
Elyza(criminala aia) Anastajia, Emil & blonda aia nu stiu cum o cheama dar e o blonda care vine la birou la Tudor si vorbesc despre afaceri...happy

Iubesc Narcisa Salbatica:X Ma uit la episoade apropae in fiecare zii...este mai greu pentru ca eu ma uit si la Mostenirea(State)

FunditZZa?:*:*:*

| Addaaa99 a răspuns:

Buna
iubesc narcisa salbatica
.
imi place mult de narcisa [alina ]. iar nu imi place de cumnata lui sotul [viitotul sot]al narcisei.
multumesc
pa-pa
cryssu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie im place de narcisa, tudor, stefan, iliana, manuela, mioara

Întrebări similare