Buna si tie;*.
Mie imi place aceasta telenovela,are un cuprins complet; scene de dragoste,amor,si scene care iti ridica sufletul la gura; x. Personajul care ma fascineaza cel mai mult,de fapt personajele sunt in felul urmator:Manuela,Emanuel si rolul principal pe care il interpreteaza Narcisa. Manuela imi este pe plac deoarece,isi intra bine in rol ca si ceilalti care i-am precizat mai sus,imi place comportamentul ei de indiferenta fata de Emanuel,dar in acelasi timp dragostea care i-se vede din priviri.
Emanuel,este un actor foarte chipes,si ma fascineaza prestatia lui deoarece desi in prima parte a telenovelei parea un."golan"daca ii pot spune asa,insa acum i-se vede si cealalta fata,datorita marii lui dragoste.
Narcisa,ma fascineaza prin tacerea ei,suporta bine jignirile tuturor,isi arata dragostea fata de Tudor oricand are ocazia,nu este preocupata de a`si cauta marea iubire in bratele altui barbat,este foarte sensibila,iar in acelasi timp foarte dura, pe langa toate aceste calitati, aspectul ei fizic nu poate fi de neglijat. Mi-a facut placere sa iti spun toate astea.;*
Salutt.Mie cel mai mult imi place de Carolina.de Ileana.si ff mult de Narcisa [deoarece este personajul princepal si isi intra bine in rol] ...serialul mi se pare ff frumoas chiar daca unii sspun ca telenovelele sunt oribile mie mi se pare ff ok :X
P.S e preferatul meu il urmaresc in fiecare seara si nu am pierdut nici un episod :X:X... sper ca ti-am fost de ajutor :*:*pwwpp:*
LanaDelReyFan întreabă:
SimonikBarbieGirlInTheWorldKid întreabă: