| DisneyIsDaTheBest a întrebat:

Sallz everyone.Am un mesaj special pentru fanii Twilight:Baga-ti de cap ca Twilight e o imitatie acelor din The Vampires Diares sh a celor din Harry Potter...sa zc Warner sh Disney ocupa primele locuri in clasament(oare dc?)pentru ca nope-s trisori, nope fc jocuri sh nope copie sh "dragutzii" aia de la Summit sunt total destepti "forever" ca drag ca au fc Twilight Saga. Sper sa nope-mi stergeti intrebare. K v-a fc sa krd ca Summit fc filme super? Sh dc Warner sh Disney(cei mai scumpisori de pe pamant)nope fc filme super?

Răspuns Câştigător
| Domyno a răspuns:

Eu sincer m-am uitat la toata seria aparuta pana in prezent din twilight, si nu am fost cine stie ce impresionant, dar nici astia din The Vampires Diares (unde am vazut 6 episoade, si m-am gandit, "pai dar parca stiu eu de undeva replica asta",... aaaa din Twilight), nu o duc prea bine! Walt Disney, tot timpul va fi pe locul 1, dar si cei din The vampires diares sunt un pic, niste sarlatani! Cand Edward ii spune Bellei, ca e vampire, zice ceva replici "de neuitat, comform fanelor disperate", si cand Stefan ii face aceeasi marturisire Elenei (ca e vampir) foloseste aceleasi replici! laughing Si partea care m-a distrat pe mine a fost atunci cand Damon s-a culcat cu blonda, si dimineata citea ceva din twilight, si blonda il intreaba "voi de ce nu straluciti la soare asa ca Edward"! in concluzie, se copie unul pe altul! Apropo vorbeste si tu mai romaneste, mai las-o mai moale cu "nope si iar nope", foloseste si tu o negatie din dex laughing!

6 răspunsuri:
| LolaKissTheGirl a răspuns:

Pai, sunt fan Twilight recunosc(la fel ca sh Emily). Pai, Warner Bros, eee...ca sa zc, plictisitori, iar Walt Disney, au talenta, dar sh Summit.Bn, poate copie de la Warner sh Disney, dar povestea din Twilight nope se potriveste ca aia din The Vampires Diares. Mie imi plc vampirii(din Twilight sh True Blood), dar Warner Bros sunt khr invechiti sh Walt Disney m-au plictisit ca muzical-urile sh comediile lor.

| LittleandLiars a răspuns:

Cand ai fost ultima data la ora de romana nu am inteles nici o ioata ...defapt putin la inceputblushing iar The Vampires Diares este o imitatie la Twilight

XoXobig hug kiss

| Crisyy a răspuns:

Tu intelegi ce ai scris acolo?rolling on the floor
Mai intai invata dracu` sa scrii si apoi fa-ti cont pe TPU.
''nope-s trisori, nope fc jocuri sh nope copie''
nope-s?rolling on the floor))))

| georginika a răspuns:

Doamne, imi trebuie un translator straight face

| OMarmotaO a răspuns:

Femeie uitate la filme si apoi vorbeste : twilight are mai mult romantism decat actiuna iar the vampire diares actiune (plus ca e serial )

| AntiTeamEdward4Ever a răspuns:

A fost super tare mesajul tau love strucklove strucklove struck!
Twilight sucks!
Harry Potter go!