The Vampire Diaries, cu siguranta.
Am citit toate cele 4 carti Twilight, care sincer m`au impresionat.Doar ca si-au batut joc de filme dezamagind cumplit. Pur si simplu plictisitoare, ce era mai important au redus cat au putut, iar lucrurile neimportante au durat o eternitate.Si nici formatul nu este prea reusit, in linii mari, complet aiurea.
Nu am acordat o atentie deosebita pentru True Blood, am vazut doar cateva secvente care nu m`au atras cu nimic.
In schimb, VD e formidabil. Te captiveaza complet si ramai de fiecare data in suspans pana la episodul viitor.Se intampla de fiecare data ceva nou care te uimeste si e plin de actiune.Actorii care joaca nemaipomenit si nu stiu. e mult mai interesant decat celelalte. Mie imi place mmuuuuuulllt mai muuuuulllt
Caaaategoric The Vampire Diaries merita toti banii. Ceilalti sunt copy/paste dar intr-un alt stil.Depinde de perspectiva fiacarui scriitor.
Pai eu nu prea pot alege dintre True Blood si The Vampire Diaries dar iti spun sincer ca Twiligh e RESPINGATOR... parca e un film cu vampiri facut de niste adolescenti.