| Crissi_1538 a întrebat:

Sallz TPU:X:*! Vreau sa stiu care este cea mai infricosatoare intaplare a vostra? Si :unde s-a intamplat? cand? va roog cea mai infricosatoara poveste priemeste fundita
winking Ps: daca intrebati dc vreau asta pentru ca pe mine nu ma sperie nmeni doar eu sperii, vreau sa vad care ma speriewinking:-s

Răspuns Câştigător
| barbiemicuta a răspuns:

Iti jur ca totul este real... Nu o sa uit in viata mea asa ceva.
Acum 3 ani m-am dus la tara la sora bunicii mele. Eram pe drum si curios sa vad ce fel de
mistere sau povesti sunt pe la tara, il intreb pe tata si el imi raspunde ca noaptea dupa ora
19:00 nu prea mai iese nimeni deoarece nu este lumina si nu poti face multe chestii.
Imi mai spune el ca dupa ora 00:00 umbla vrajitoare, fantome, strigoi si diferiti "Demoni".
Am ajuns la sora bunica-mii si o intreb daca tot ce mi-a zis tata este adevarat. Ea aproba
usor din cap si imi zise in soapta:
-Ai grija de tine daca ramai singur aici acasa sau daca te duci undeva pe strada dupa ora
22:00.
Hmm... Ciudat! Tata imi explicase ca tocmai de la ora 00:00 se inampla astfel de lucruri.
Se facuse cam 21:00 si de plictiseala deja imi era somn. Tata cu sora lu bunica mea si cu
finul bunicii mele, vorbeau. Uneori mai tare iar alteori in soapta. Ce sa zici? Se ascundeau
de mine. Cand aud ceva despre un var de al meu, care totusi eu nu-l vazusem niciodata,
ca s-ar fi spanzurat intr-o casa din deal. Vorbeau si tot vorbeau. Cred ca se facuse cam
23:45 sau 23:50... toata lumea dormea si eu aveam nevoie sa merg la W.C.
Am iesit afara si W.C.-ul era tocmai in spatele casei foarte aproape de un alt teren al unui
alt proprietar care mereu facea foarte urat cand ii intrai pe teritoriul lui. Asta mi-a spus
sora bunicii mele. Am fost la W.C. si cand am iesit... ce imi vedeau mie ochii, credeam
ca visam si ca tot ce imi zisesera tata si sora bunica-mii se transformasera intr-un
cosmar. Dar nu era un cosmar... Cineva pe o parcela din proprietatea acelui om care
facea tare urat cand calcai pe terenul acestuia, era cineva nici acum nu stiu cum sa zic,
...cineva care zacea, ofta, parca plangea, dar nu era cineva pentru ca s-a intors spre
mine cu un instinct de parca m-ar mai fi vazut... de parca m-ar sti de undeva. Arata
foarte rau la fata, corpul era slabit si pe hainele negre, sumbre, rupte, zdrentaroase
se vedea lucind sange coagulat intr-o lumina palpaita dintr-un hambar invecinat.
Pe fata se vedeau clar, rani, cicatrici, sange proaspat se curgea din ochi. Iar cand am
vazut ceva ce nu cred ca ar trebui sa vad... la gat avea de jur imprejur o rana facuta de
franghie sau sfoara nu stiu sigur. Mi-am dat seama ca acela era varul meu care doar
el ma vazuse cand eram mai mic si ma recunoscuse si in acel moment. Dar inainte sa
vad ca incepe sa paseasca spre mine incet ca si cum era un zombi, am fugit in casa si am
vazut ca ceasul era 00:06. Depasisem ora 00:00. M-am pus sa ma culc dar nu am reusit
decat la ora 5 dimineata sa adorm. Sora bunicii mele imi mai spusese ca toate
vrajitoarele, fantomele, strigoii, demonii... se sting la ora 5 dimineata cand canta
cocosii (Cocosul este pasare sfanta). Pe la ora 12:00 cand m-am trezit, venise la noi
fratele varului meu care se spanzurase in acea casa, fiind si el varul meu. Exact in
aceeasi zi am fost cu ei la casa aceea in care varul meu se spanzurase. Se spune ca in
acea casa s-au spanzurat mai multi oameni nevinovati. Dupa 2 ani jumate de la acel
incident am auzit ca si fratele varului meu mort, ar fi incercat sa se spanzure in aceeasi
casa. Fara nici un motiv. Nu mai tin minte cine a zis ca l-a salvat dar stiu ca in ziua de
azi casa este renovata traieste o familie. Acum nu stiu chiar sigur daca mai stau acolo
dar stiu sigur ca se mai intampla lucruri stranii pe acolo si mai stiu sigur ca eu nu mai
ies din casa la tara dupa 00:00. Sfarsit. Iti jur... 100% adevarat.

2 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| barbiemicuta a răspuns:

Aaaa...si sa nu uit. fundita?