anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sallz tuturor! Cine stie cat mai multe informatii despre Robert Pattinson si Kristen stewart (din cel mai tare film SAGA AMURG) si despre relatia lor FUNDA pentru cel mai interesant raspuns!

6 răspunsuri:
| brandiburu a răspuns:

De unde si pana unde SAGA oricum s-o chema e cel mai tare film?
Nu va grabiti cu supraaprecierile.

| Crivi a răspuns:

Cel mai tare film pentru adolescenti poatelaughing)
daca te-ai uita la un The Godfather, un LOTR, un The shawshank redemption etc... nu stiu daca ai mai zice ca un film cu2 actori necunoscuti(care pe parcurs au devenit "vedete" datorita copiilor de pana in 14ani) plus ca daca citesti seria de carti vei vedea multe diferentehappy dar nu mai pune nimeni accept pe citithappy

| Andreiutza12 a răspuns:

Am zis si eu asa nu fiti rai laughing

| Andreiutza12 a răspuns:

Insa mai astep raspunsuri

| puffuletzmiik a răspuns:

Buna!
Paiii si eu sunt fan saga amurg:x si ii ador pe kristen si rob...iti pot da eu cate informatii vrei :D.In primul rand cele mai noi stiri despre ei le poti afla de pe www.hollywoodlife.com au rubrica speciala;).Asa eu personal cred ca exista aceasta relatie,presa spune ca nu au facut'o publica pana acum din cauza casei de productie summit entertainment,si cred ca este adevarat deoarece ei nu s-au afisat in ipostaze intime pana acum, dar la premiera filmului lui Rob, Water for elephants(Apa pentru elefanti)( premiera a avut loc dupa terminarea filmailor la braking dawn part 2) ei s-au sarutat in fata camerelor:|... sper ca te-am ajutat daca mai dorestii informatii poti oricand sa ma contactezi:D.
>:D