| RoryM a întrebat:

Salut!
Am nevoie de ajutor. Am vazut cateva drame coreene, seriale asiatice, dar chiar nu mai stiu la ce sa ma uit. Aveti ceva idei? Ceva care sa te tina cu sufletul acolo pana la final, care sa te faca sa te uiti fara oprire laughing), dar as vrea sa se gaseasca pe Netflix serialul. (dar tot coreene sa fie, va rog)
Multumesc anticipat pentru eventualul raspuns^^
O zi frumoasa sa aveti!

Răspuns Câştigător
| PaulaPaulayt1 a răspuns:

Https://www.asiafaninfo.net/......ean-drama/ Acest serial il recomand cu toata inima.

5 răspunsuri:
| mamaceb a răspuns:

Salut!
1. Crash Landing on You: Un serial romantic și plin de tensiune, despre o moștenitoare sud-coreeană care ajunge accidental în Coreea de Nord și întâlnește un ofițer nord-coreean. Are de toate: iubire, umor, dramă și suspans. (https://serialecoreene.org/series/aterizare-fortata-in-bratele-tale/)
2. Stranger: Un thriller captivant, plin de intrigi politice și legale. Urmărește un procuror lipsit de emoții și o polițistă care încearcă să rezolve un caz de corupție majoră.

Astea le-am vazut recent si mi-au placut maxim!

| luv0ralu a răspuns:

Desigur laughing
Demonul Șarmant
Doona
Alarmă de dragoste
Cu toate acestea
Fata secolului XX
Dragoste printre rânduri
King The land
Tot mai aproape
Holograma mea iubită
Hărăziți
Amintiri din Alhambra
O iubire ca-n afeceri
Toate seriale sunt după Netflix

| RoryM explică (pentru luv0ralu):

Demonul Sarmant, Alarma de dragoste, dragoste printre randuri, king the land, haraziti, o iubire ca n afaceri= vazut, am sa ma uit la restul. Mersi frumos!

| brizadevară a răspuns:

Prison Playbook
Este cea mai recomandată dramă amuzantă, crede-mă! Povestea se concentrează pe Kim Je-hyuk, un jucător profesionist de baseball care ajunge în închisoare după un incident neașteptat.
Extraordinary Attorney Woo
Un avocat strălucit cu autism își navighează la locul de muncă și viața personală, rezultând adesea în momente pline de umor, dar pline de căldură.
Hometown Cha-Cha-Cha
Un stomatolog dintr-un oraș mare se mută într-un sat de pe litoral, unde localnicii ciudați și un om chipeș creează situații pline de umor.
Dacă vă place să urmăriți spectacole pe Netflix, puteți să vă uitați la aceste instrumente: https://www.leawo.com/......aders.html

| Mageranbossu a răspuns:

Resetare iclod