L-am vazut acum mult timp... dar jur a fost un masterpiece de anime.
Imi amintesc foarte greu, dar ar fi asa:
Adevărații inamici ai pământului erau acei extratereștrii si astfel 002 s-a transmutat cumva in spatiu sa se duca catre planeta lor sa o distruga, iar cu cat era de ranita in spatiu cu atat corpul ei de pe pamant suferea. Si astfel dupa ea s-a dus Hiro sa o ajute realizand ce face. Si astfel ducandu-si fortele la final s-au contopit cumva cu spatiul cred ca murind.
Dar depinde asta! O sa vezi la final (in ultimul episod) ca sub acel copac plantat, in viitor se întâlnesc cineva sub el (hiro si 02 varianta lor mica cred ca reincarnata)
Animeul e cu,,?,, nu se stie daca va avea sezon 2 dar se stie ca o avut succes. E un site ce face countdown la sezonul2 dar nu se stie daca e legit oricum ar fi frumos sa continue cumva.
Oricum o sa fie primul si singurul anime ce o sa-l revăd multe din el nu le-am înțeles
Stiuu, gen e complicat nu se poate explica prin vorbe franx uri razboaie, si tot felul acel sezon 1 o sa l intelegi daca l vizionezi de 10 ori, e greut in fine multumesc si spor
De multa vreme tot zic ca vreau sa vad si eu acest anime, dar nu am mai apucat. Cum este, merita vazut?
Chiar merita vazut, o sa iti placa enorm, dar ai grija la spoilere
Am inteles. O sa ma uit si eu. Multumesc
E forta rau o sa vezi, uita-te la el
Ionut659 întreabă: