| Sergiu22044 a întrebat:

Am o intrebare putin cam ciudata, da'....
Ok, deci... Am vazut un/niste film/e interesante, si vreau sa le vad din nou, dar nu mi se par atat de interesante cum erau prima data, si caut o metoda ca sa-mi para interesante din nou. Cine ma poate ajuta happy? Please. Sau macar niste filme de asemanatoare cu: "Titanic"; "Harry Potter", "Animale Fantastice si Unde le poti gasi"; "Poseidon" (E un film ca Titanic, doar ca mai Modern). Adica sa fie Filme de Genu' Aventura, Mister, Fantastic, Romance, Dezastru, etc. Please.

Si ca sa par mai... dau Funda big grin

Răspuns Câştigător
| Galaxy96 a răspuns:

Depinde unde ai vizionat aceste filme.
incearca sa te uiti din nou la ele la cinema sau pe internet in compania cuiva gen: la filmul titanic uitate in compania unei fete (daca esti baiat) si o sa vezi ca o sa ti se pare mai interesant filmul big grin (am patit-o si eu si cred ca am vizionat de vreo 5 ori filmul titanic in compania iubitei mele si parca de fiecare data e mai interesant) happy
Incearca big grin

| Sergiu22044 explică (pentru Galaxy96):

Thx. Am primit si eu Titanic ce vreo 20 de ori, doar ca singur.
happy Thx. din nou. E mai interesant cu cineva. happy

5 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Http://www.cinemagia.ro/filme-mister/voturi/

recomand cinemagia, dai pe genul dorit su sa fie selectat dupa voturi, vei vedea cele mai cool filme

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Https://goo.gl/unBX0U

| Nik_Nicola_1983 a răspuns:

Aici gasesti http://www.filmsenzalimiti.cool/genere/film de tot felul astept funda

| Elevenn1111 a răspuns:

Pentru a nu te mai plictisi de filme poti urmari seriale.De exemplu eu uraresc "The 100", "Pretty little liars", " Teen Wolf". Dar daca nu ai timp sau nu vrei sa urmaresti seriale iti spun niste filme la cere m.am uitat si mi.au placut "The mazer runer"-este si partea 1 si partea 2 si anul acesta apare partea 3, "Jurassit World", Seria de filme "Divergent" sunt 4 cred, "The 5 Wave"