| DeadlyJunkie a întrebat:

Salut am vazut acum cativa ani un film in care a fost gasit un tirist mort parca si la autopsie sa gasit pe el o urma de lovitura in forma de copita de caprioara si un politist sau ceva de genu incerca sa isi dea seama ce e cu acea urma....Stie cineva cum se numeste? Dau funda

12 răspunsuri:
| faramatania a răspuns:

Masters Of Horror:Deer Woman (2005)
http://www.imdb.com/title/tt0643103/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Seamana cu fire walk with me dar acolo era o trista...

| faramatania a răspuns (pentru anonim_4396):

"tirist" = truck driver (trucker)//deci care-i asemănarea dintre
Laura Palmer din Twin Peaks și tiristul din?

| anonim_4396 a răspuns (pentru faramatania):

Am sa explic incet. in fire detectivul gaseste o fata care are un mesaj ascuns sub unghiehappy scuze, am citit trist cred ca am cuvantul asta injectat in buzelaughing

Mi-am dat seama că ai citit "trist" și eu am trecut pe lângă întrebarea aceasta și inițial tot așa am citit,mai pe urmă m-am dumirit, nu, te-am abordat în ideea unui alt posibil înțeles al cuvântului, iar cât privește Twin Peaks cine nu l-a văzut, mai ales serialul.

Ah ok! *o tine de maini* ah cred ca majoritatea oamenilor nu l-a vazut. daca nu, chiar cred ca e un star trebuie.k...

Eu l-am văzut pentru că atunci când a apărut era ceva,acum e depășit, n-aș mai avea răbdare să-l reiau, fiecare cu vremea lui, poate filmul din întrebare să fie chiar mai interesant, cine știe.

Poate nu e intelectual dar e atat de erotic si religios si matematic
si ei iubesc asa mult viata nu e nimeni care sa citeasca si sa fie sistematic
si ador femeile din twin peaks, una careia ii plac orhideele si alta careia ii place sa taie copaci si sa se bata si iubirea e iubire actiunea e atat de adorabila si calma
o si muzica te face sa te intrebi ce e asta. julee cruise ma face sa plutesc si sa ma intreb ce e asta iar jimmy scott e cea mai frumoasa voce pe care am auzit-o vreodata https://www.youtube.com/watch?v=2vOg0HyJpvI

Nu a fost o provocare totuși și sunt plăcut surprinsă de ce spui tu acum și spui foarte frumos, despre acel serial care și mie mi-a plăcut f.mult,cu ale sale personaje excentrice,iar doamna cu butucul a fost preferata mea,dar de la Twin Peaks încoace am mai văzut destule, asta e, însă mi-a făcut plăcere discuția, iar cine nu l-a văzut încă, cu siguranță îl va vedea.

Nu a fost o provocare, intotdeauna iau o imagine in ansamblu inainte sa citesc tot raspunsul si m-am speriat putin, omg my log doesnt judgelaughing
cred ca n-as putea vorbi despre filme cu tine, n-as putea tine pasullaughing sper ca voi sti macar 11%: d

E ok și eu gândesc uneori așa când am impresia că nu pot ține pasul cu alții și mi se pare mai firesc decât să am pretenții bizare de biet infatuat scos din peisaj.Așa că vezi, nu prea ai de ce să-ti faci probleme. Dacă ne vom mai întâlni, vom mai discuta, chiar și despre filme, mie mi-ar face plăcere.

| casanau a răspuns:

Nu stiu.