Nu cred ca il stiu dar am sa iti recomand cateva filme:
De groaza=Drag me to hell-este vorba de o fata care lucra la banca si nu vroia sa ajute o batranica.Batrana o blesteama iar ea cere ajuorul mai multor persoane si cand credea ca reusit a picat pe sina trenului inainte de a vennit trenul si a murit inghitita.
De groaza=the possesion on hannan grace-este vorba de o fata adusa la morga de tatal sau care a rugat sa fie arsa deoarece era un demon foarte periculos in ea.Nu a ascultat nimeni pana cand au observat ca fata se vindeca in timp ce omora mai multi oameni, dar pana la urma fata a fost arsa.
Comedie:Boo-20% groaza-este vorba de o fata care implineste varsta de 19 ani vrand sa se duca la o petrecere de hallowen iar tatal sau vazand pe internet ca au fost oameni omorati acolo trimite pe tatal sau mama sa sa o aduca acasa si de acolo incepe comedia(va recomand si partea intai si partea a doua)
Si actiune=Vincenzo-mafiot venind din Italia sa ia aurul ascuns intr o cladire cu niste oameni destul de curiosi dar acesta se va imprieteni cu ei si pana la urma va lua aurul 2-Lucifer-nu iti spun nimic deoarece serialul este senzational si 3.RIVERDALE-Un oras plin de secrete si mistere
PopStefania întreabă: