| sweetysweetyyy a întrebat:

Am vazut demult un film gen horror, dar nu-i mai tin minte denumirea si as vrea sa-l revad... poate voi ma puteti ajuta. Pe scurt din cite tin minte mai multe persoane au venit sa-si petreaca vacanta pe o insula.Totul a fost bine pina cind nu a aparut un monstru cu un cutit, care-i omora incetul cu incetul pe toti. Intr-o zi s-a dat o petrecere, iar toate persoanele ucise erau agatate intr-o camera a unei case, iar cei de la petrecere au vazut cadavrele si au inceput sa fuga, doar ca si-au dat seama ca n-au nici o scapare, deoarece barcile fusese furate.

8 răspunsuri:
| Frank51 a răspuns:

Nu-l stiu, dar este atat de interesant incat vreau sa-l vad si eu acum!

Astept raspunsuri happy

De abia astept big grin

| sweetysweetyyy explică (pentru Frank51):

Da nimeni nu stie cum se numeste..deja de citeva zile postez aceasta intrebare si inca nimeni nu mi-a dat raspunsul necesar.

| Andrei_Raul_1994_biJV a răspuns:

Stiu un film gen ca asta dar tot asa niste persoane (adolescenti) au plecat intr-un loc cu snowmobilele si sau ratacit si au ajuns la un fost spital de oameni nebuni mintali canibali si destia care pana la urm o sai manance pe toti.Eu zic ca e bun filmul.Multumesc!

| sweetysweetyyy explică (pentru Andrei_Raul_1994_biJV):

Sunt multe filme bune, dar mi-as dori sa-l gasesc pe acesta. Poti sa postezi denumirea filmului despre care ai vorbit mai sus.

| Andrei_Raul_1994_biJV a răspuns:

Stiu un film asemanator ii zice Wrong Turn 4 povestea pe scurt e ca toti vor fi mancati de vii de catre niste canibali

| Frank51 a răspuns (pentru sweetysweetyyy):

Sa mai postezi intrebarea si maine si sa ma contactezi te rog, sunt interesat de film.

| sweetysweetyyy explică (pentru Frank51):

Eu pot s-o postez si acum, dar vad ca n-are nici un rost. (