anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am vazut intr-o zi pe Pro Tv, la 20.30 un film. Din pacate a trebuit sa plec fix in punctul culminant si nu am reusit sa vad cum s-a terminat si ma tot gandesc la el. Era vorba despre un sot si o sotie care erauin vacanta. Masina lor s-a stricat si sotia a urcat cu un domnn intr-un camion sa o duca la cel mai apropriat local pana cand sotul va termina de reparat masina. Doar ca dupa aceea, el nu si-a mai gasit sotia. Era un grup de mafioti printre care si niste politisti care au vrut sa o omoare. El a cautat-o incontinuu si a gasit-o pana la urma era intr-un congelator. A reusit sa o scoata, si a mers la o masina in speranta ca cheile sa se afle la bord. Nu era asa ca au intrat in casa sa caute. In acest timp un afiot a venit cu camionul peste ei si... Cam atat stiu. Va rog eu mult daca ati vazut si voi filmul sa ma ajutati sa aflu cum se numeste. Merci! happy

5 răspunsuri:
| Deni0919 a răspuns:

Se numeste "Disparitia"! Ador site-ul asta! TPU :*

| AleexNC a răspuns:

L-am vazut dar acum vreo 1-2 ani si nu mai stiu cum il cheama, dar tu cand l-ai vazut? Adica ma refer de mult timp sau acum zilele astea? happy

| Deni0919 a răspuns (pentru AleexNC):

L-am vazut zilele astea si ma tot gandeam la el si muream de curiozitate sa vad cum s-a terminat. Pe 11 iulie l-am vazut! Multumesc! >big grin

| deutzadia a răspuns:

Daca sti in ce zi a fost, cauta aici:http://www.cinemagia.ro/program-tv/

Si cauta pe youtube filmul si gata.
Sper ca te-am ajutat. Funda?

| Deni0919 a răspuns (pentru deutzadia):

Da, da stiu! Multumesc! :*