| Luminita24253000 a întrebat:

Salut!
Am vazut prin 2013-2014 un film " "Povestea lui Mos Craciun" sau ceva de genu …
~In film era vorba desprea o familie cu un copil ( baiat).
Parintii au plecat din sat dupa mancare iar acestia au murit inghetati in zapada.
Satenii au aflat ca parintii copilului au murit. S-au adunat toti( printre ei era si personajul rau) si au hotarat ca o perioada de timp copilul sa locuiasca la fiecare dintre locuitorii satului.
A locuit la fiecare in parte cate o perioada de timp pana a ajuns sa locuiasca la "personajul rau".
Acest personaj negativ avea in subsolul casei un atelier de tamplarie unde facea sanii si obiecte din lemn …
Il punea la munca si oarecum il "modela" pentru a se descurca in viata.
Baiatul a facut o pasiune intre timp pentru tamplarit si tot parcursul anului sculpta "jucarii" in lemn iar in noaptea de ajun le lasa in fata usii tuturor satenilor in drept de multumire ca l-au primit la ei in casa si au avut grija de el.
Baiatul a inceput sa se inteleaga cu personajul negativ si au decis sa ramana in grija lui ( sa nu se mai plimble din casa in casa )
Au trecut anii iar acestia au imbatranit, baiatul ( Mos Craciun) a pastrat traditia si in fiecare an sculpata jucarii pentru sateni si le lasa in fata usii.
Personajul negativ a murit iar apoi …….nu imi mai amintesc nimic ????
Mă poate ajuta cineva sa il gasesc?
????????????????????????????????