Cauta-l prim magazine, ca cine-l are acasa, nu-l mai are sigilat, ca l-a cumparat sa se uite la el, nu s-al pastreze sigilat.
Exista persoane in Romania., care cumpara filme?
Evident ca exista, uite, baiatul asta este unul din ei... dar cererea lui este gresita si imposibila, ca nu cumpara nimeni un DVD ca sa-l tina in casa sigilat, il cumpara sa-l vizioneze.
Si eu am peste 3000 de filme pe DVD-uri si blue-ray si le-am pus in cutii, cu intentia sa le vand pe $1-2 bucata, ca sa fac loc la carti, ca de alea duc dorul.
Eu nu cumpăr un film ca sa-l tin sigilat. Eu îl voiam de nou ca sa nu întâmpin probleme când îl cumpăr. De exemplu: sa fie zgâriat, sa aibă carcasa sparta, sa fie cd-ul uzat
Daca nici macar tu nu cumperi filme ca sa le tii sigilate in casa, ce sens are sa pui o asemenea intrebare aici?
Cine crezi ca ar cumpara un film sa-l tina sigilat in casa, sperand ca vreodata, intr-o buna zi, cineva sa-l cumpere de la el?
Nimeni, dar absolut nimeni nu ar cumpara un film ca sa-l pastreze sigilat.
Daca vrei film nou, sigilat, intra pe site-urile care vand asemenea filme si cauta-l, sau mergi personal prin magazinele care vand filme si muzica pe DVD si blue-ray, sperand sa-l gasesti inca pe rafturile lor.
123098lolol întreabă: