| luciantody a întrebat:

As dori sa ma uit la un film de comedie, ceva sa rad cu lacrimi(gen American Pie, Borat,Scary Movie, Hangover), si sa nu imi dati o lista intreaga, doar 2-3 filme si puteti scrie si ceva despre el in paranteza. Multumesc!

Răspuns Câştigător
| faramatania a răspuns:

The Dictator (2012) și Four Lions (2010) gen Borat (2006)//A Haunted House 1 și 2 (2013/2014) parodii gen Scary Movie//A Few Best Men (2011) gen The Hangover//Project X (2012),21 & Over (2013),Sex Drive (2008) gen American Pie// și ca să râzi cum trebuie:High School (2010),Senseless (1998),Detroit Rock City (1999),Mardi Gras:Spring Break (2011)

3 răspunsuri:
| gabrioleta2001 a răspuns:

Noul film al Selenei Gomez, Behaving badly, mie mi.a plăcut foarte mult.
Sper ca o sa.ti placa si tie.

| NgrMdx a răspuns:

Heii big grin
Poti incerca 18 year old virgin(e foarte amuzant.o fata e complexata de faptul ca se apropie absolvirea si e inca virgina..si va incerca in orice chip sa nu mai fie laughing )
Sex tape-niste soti se filmeaza cand fac..stii tu ce..si din greseala filmarea e pe cale sa ajunga pe la prieteni, pe la sefi..si vor incerca in orice chip ca acest lucru sa nu se intample
The awkward moment-e super comedie laughing. Trei barbati jura ca nu se vor mai implica intr-o relatie si ca vor ramane mereu burlaci laughing Asta pana cand totul iese exact invers laughing
Sper ca te-am ajutat.Sunt cele care mi-au placut mie cel mai mult. big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum se cuceresc barbatii?
Singur acasa
Acasa la coana mare
Dennis pericol public
Mr Ben
Ace Ventura:un nebun in Africa
Ace Ventura:detectivul lui peste
Ace Ventura:chemarea naturii
Norbit