| William a întrebat:

Salut, as vrea sa va intreb daca ati vazut filmul X-Men: First Class si daca merita vazut. Am vazut pe cel cu Wolverine si mi-a placut, acesta este la fel sau mai bun?

5 răspunsuri:
| κλάους a răspuns:

Sincer sa fiu, eu m-am uitat. De ce? Pentru ca-mi place seria X-Men!

X-Men first class ne spune povestea lui Charles cand era un tanar cu prietenul lui Magneto. Sincer sa fiu, sfarsitu face toti banii, dar si la inceput e fain. Aici o sa intalnim si alti mutanti, nu doar pe cei pe care-i vedem in celelalte filme. Eu unul spun sa te uiti, nu ai nimic de pierdut.

| 이벨 a răspuns:

"X-Men: First Class" merita vazut. E foarte amuzant laughing
Nu stiu sigur daca e mai bun ca celalalt.

| William explică:

Am vazut ca era si unu Azazel in film, el nu era mutant? Eu nu am inteles de unde pana unde cu Azazel asta ca nu l-am mai vazut in niciun film X-men, nici in desene animate.

| Kaℓi a răspuns:

Da, ce-ar fi sa organizezi un referendum pentru chestiunea asta. E un film, ce are daca te uiti fara sa primesti referinte? poate unora li s-a parut mai bun decat (...) si altora mai prost. De unde stii cine are dreptate? uita-te pur si simplu!
... si ai uitat sa spui "argumentati" laughing

| BlackRaven45 a răspuns:

Da l-am văzut şi mi-a plăcut. Recomand. Apropo dacă te uiţi pentru că este şi personajul Wolverine regret să te dezamăgesc dar Logan apare pentru cam aproximativ 5 secunde. Dar alea 5 secunde sunt cele mai mortale din film! rolling on the floor

-I'm Erik Lehnsherr.
-Charles Xavier
-Go *** yourself.