| Made4People a întrebat:

Salut..astazi ce tocmai am terminat House M.D(pacat..mai vroiai episoade)si as vrea sa caut altul..chiar acum ma uit la primul episod din Lost..se merita sa ma uit? iar daca nu imi puteti spune si mie unul? vreau sa precizez ca am mai vazut two and a half man..supernatural,the vampire diaries,dexter, pretty little liars..prison break,sherlock, si cam atat. funda celui mai bun!

Răspuns Câştigător
| Kore22 a răspuns:

Se merita sa te uiti la Lost. Game of Thrones e foarte bun, s-a mai precizat, asa ca eu iti recomand si Lie to Me.

6 răspunsuri:
| daydreamer a răspuns:

True Blood, The OC, Sex and the city, NCIS, Jeremiah, Game of Thrones, Dexter. Lost n-am vazuthappy

| thalyslly a răspuns:

White collar e foarte foarte bun

| M25M a răspuns:

Lost merita sa te uiti. Crede-ma am vazut si House M.D. personajul principal este unul dintre cele mai bune personaje din seriale insa Lost ca serial si mai ales amalgamul de genuri care se gasesc in acesta este mult mai bun.
Dupa lost daca vrei sa te uiti la seriale cu medicina poti sa incerci Grey's Anatomy.

| floriasdfg a răspuns:

Poţi să te uiţi la 90210. Eu sunt la sezonul 3 şi mi se pare genial. Adică are puţin din toate (dramă, comedie, romantic). Şi e gen Preety Little Liars sau Gossip Girl. Ţi.l recomand

| Emmy125 a răspuns:

Grey's Anatomy, daca tot ai zis ca te-ai uitat la House.
Si Private Practice care merge in paralel intr-un fel cu Grey's Anatomy

| DegeteRapide a răspuns:

Mi e mi se pare genial lost si eu sunt de abia la SO2 EP11 sau ceva de genul, poti sa te uiti si pe Cinemagia acolo sunt cam toate serialele pe gen, pe an si pe actori.
Sper ca ti-am fost de ajutor.