Buna! Nu, Paranormal Activity nu este bazat pe fapte reale. Atat pe wikipedia, cat si pe imdb, se precizeaza clar ca regizorului filmului, Oren Peli, i-a venit ideea de a face acest film in urma unor experiente pe care le-a avut in copilarie. Intr-o noapte, o cutie de detergent a cazut de pe un raft la o distanta mult prea mare de mobila (deci barbatul a dedus ca acesta a fost un fenomen paranormal si ca un spirit ar fi impins cutia). Prin urmare, acesta a ramas marcat si astfel i-a venit ideea de a face un film, insa nimic din ce ai vazut in pelicula nu s-a intamplat in realitate.
Numai bine!
E doar un film. Chiar si daca se spune ca e bazat pe intamplari reale, asta e doar pentru a face audienta.
Este bazAt pe caz real. tinerii aia chiar au trecut prin asa ceva si au murit, iar dupa cazul acesta s-a filmat un film...
Altul care intreaba asta paranormal activiti e filmat din mai multe parti chiar si de sus si efectele speciale sunt pe youtobe
Pa pa
Cred ca este bazat pe un caz real dar cred ca au exagerat putin pentru audenta
Este bazat pe un caz real cu siguranta.Doar ca au exagerat un pic da mno asa se face la filme. Funda
Este un caz real cu siguranta.am vazut si un documentar facut dupa casete persoanelor respective :-s ai vazut ambele filme?