| TomyBrave2019 a întrebat:

Salut.
Care e legatura dintre The Vampire Diaries, The Originals si Legacies?
Si care e ordinea?
Dau funda. Mersi

Răspuns Câştigător
| aeerdnanotna a răspuns:

Pai daca te-ai uitat la The Vampire Diaries, si ai continuat cu The Originals, vei observa prezenta actorului Joseph Morgan, care il joaca pe vampirul Klaus, legatura ar fi povestea transformarii lui Damon si Stefan in vampiri, astfel ajungand la Klaus, la originalul vampir, de la el a inceput acest "blestem".In Legacies e ca o continuare la The Originals, Hope e fiica lu Klaus si a lui Hayley, nascuta dintr-un hibrid si un varcolac, fiind si singura care poate schimba "lumea" din serial. S-a nascut cu un motiv, vei vedea in Legacieswinking
Sper ca te-am lamurit cat de cat.

| TomyBrave2019 explică (pentru aeerdnanotna):

Deci TVD->TO->Legacies, nu?
Nu de mult am inceput TVD, voi continua cu TO si apoi Legacies, ca mai sus.
Multumesc

| andiceasu95 a răspuns (pentru TomyBrave2019):

Primul serial din universul tvd este The Vampire Diaries, dupa care se face un spin-off The originals, iar dupa aceea este Legacies care este mostenirea acestor 2 seriale tot un spin off

| TomyBrave2019 explică (pentru andiceasu95):

Mersi

8 răspunsuri:
| PetruPetruPetru a răspuns:

TO>TVD> Legacies asa este ordinea.

| aeerdnanotna a răspuns (pentru PetruPetruPetru):

Daca te uiti prima data la TO, si apoi la TVD, nu prea intelegi povestea.
In primul episod din TO, Klaus a aflat ca va fi tata... iar in TVD acesta avea deja "relatia" cu Hayley, deci...

| Nicoleoficial a răspuns:

Toate sunt cu vampiri și chestii de-astea. Și eu m-am uitat la toate 3 și sunt superrr. În special Damon din tvd? Ordinea e The vampire diaree, The Originals și legacies