Totul pentru dans, ca imi place sa dansez, O viata minunata pe punte, Magicieni din Weverly Place si Viata in acvariu si ma mai uit si pe la Nini din cand in cand.
Play house disney. LOL. glumeam. pai imi plk mai multe:
-o viata minunata p punte sau cum dracu se numeste
-inlocuitorii (nu ai cum s nu razi cand vezi cat sunt d proshty)
-sh ala cu copilu care avea niste nashi magici
nu stiu, nu prea ma mai uit. ma mai uit cu fratemiu care are 3 ani.
Zack and cody on deck, hannah montana, sonny with a chance, nini
Pai mie imi place:
Rocky si Sisi
Magicieni din Waerli place
Zeke si Luther
O viata frumoasa pe punte
Si cam atat! P.S:mie nu-mi place deloc Nini!:-| Sorry!
Pai mie imi place:
Rocky si Sisi
Magicieni din Waverli place
Zeke si Luther
O viata frumoasa pe punte
Si cam atat! P.S:mie nu-mi place deloc Nini!:-| Sorry!
Salut!
Pai in primul rand imi place foarte mult Nini.De fiecare data cand incepe imi iau o punga se seminte( sau ceva de rontait) si ma uit cu placere.Pur si simplu imi place si abia astept episodul de azi. Episodul de azi este penultimul, iar luni o sa fie ultimul, si o sa fie mai lung decat celelalte.Imi mai place si Magicienii din Waverly Place, O viata minunata pe punte si orice este nou.(nu prea imi place sa ma uit la reluari).Imi plac si filmele Disney. Unele sunt chiar foarte interesante.
O zi frumoasa!
Al meu e cu pesti aia din acvariu, la ora aia is numi teleshoping pe alte canale
Si al meu e tot Nini... Si imi mai place si Zack si Cody si Wizard of Waverly place :X
In episodul de aseara din Nini nu m-am putut concentra decat la Lola si Martin, nici ca mi-a mai pasat de Nini si Tomas!
Si al meu este tot niuni ai vazut ieri seara cand martin a v=cerut-o in calatorie pe lola?