Buna!
Imi plac foarte mult: Ian Somerhalder, Nina Dobrev si Emma Stone.
P.S. Nu i-am pus in ordine. Pe toti 3 ii simpatizez in aceeasi masura.
O seara placuta!
Strict pentru performantele actoricesti, Susan Sarandon, Saoirse Ronan si Claire Danes.La nivel de actori, Morgan Freeman si Robert Duvall. Daca e sa luam in calcul si felul cum arata, plusez si cu Emma Stone, care va fi din ce in ce mai des protagonista in filme de calitate.
Actori:
Robert de Niro
Al Pacino
Leonardo di Caprio
Christian Bale
Charles Chaplin
Morgan Freeman
John Cusak
Eduard Norton
Hugh Laurie
Ryan Gosling etc.
Actrite
Cate Blanchett(sper ca asa se scrie)
Keira Knightley
Meryl Streep
Gwyneth Paltrow
Sandra Oh
Olivia Wilde
Emma Stone
Emily Browning etc.
Ele: Alyssa Milano, Kate Beckinsale, Rachel Weisz si Monica Bellucci...
ei: Woody Allen ( nu cum arată , dar îmi place enorm felul lui de-a fi: ironic, inteligent, visător, prostănac, tembel, inocent, dar în final, de nota 10!)
Vincent Perez (mai ales în filmul Swept From The Sea, 1997)
Aidan Quinn
Mark Dacascos
Anthony Hopkins
Bună!
1.Ashley Benson
2.Ian Someharder
3.Troian Bellisario
4.Steven R. McQueen
5. Emma Stone
6.Shay Mitchell
7.Nina Dobrev
8.Shane West
9.Mandy Moore
10.Charlize Theron
11.Anne Hathaway
12.Jim Sturgess
13.Amanda Seyfried
14.Channing Tatum
15.Jennifer Lawrence
Sunt foarte mulți
O seară plăcută!
Actriţe:
- Jennifer Aniston
- Kate Beckinsale
- Alicia Silverstone
- Alexz Johnson
- Megan Fox
- Natalie Portman
- Emma Watson
Actori:
- Johnny Depp
- Bruce Lee
- Brandon Lee
- Chuck Norris
- Jackie Chan
- Jean-Claude Van Damme
- Arnold Schwarzenegger
- Brad Pitt
- Leonardo DiCaprio
- Nicholas Cage
- Elijah Wood
- Orlando Bloom
- Viggo Mortensen
- Toby Maguire
- Owen Wilson
- Rob Schneider
- Adam Sandler
- Jim Carrey
- Martin Lawrence
- Tim Allen
- John Travolta
- Rowan Atkinson
- Seth Green
- Buster Keaton
- Charlie Chaplin
- Stan Laurel
- Oliver Hardy
- Benny Hill
Ordinea e aleatorie.
Îmi place foarte mult Christian Bale.
În rest, Robert de Niro neapărat în combinație cu Pesci sub regia lui Martin Scorsese, Jack Nicholson în orice rol, Clint Eastwood western, Kevin Spacey, Edward Norton, Ralph Fiennes (mai puțin într-un singur rol ), Sir Anthony Hopkins etc.
Și mai nou, Leonardo DiCaprio tot sub aripa lui Scorsese. Cea mai mare surprinză însă, Joseph Gordon-Levitt, pe care o să-l urmăresc cu mult interes de acum înainte.
Numai bine!
Hugh Jackman, Russell Crowe, Gérard Depardieu, John Malkovich, Tom Hanks, Colin Firth, Morgan Freeman, Liam Neeson, Ralph Fiennes, Patrick Dempsey, Patrick Swayze etc
N-am văzut nici jumate din filmografie și mi-ar fi fost rușine să-l includ .
Credeam că nu-ți place genul western. În afară de The Good, The bad and The Ugly. Te dezici de orice credință...
Nu-mi place în general genul, cu excepția: The Good, The Bad, And The Ugly, Unforgiven, A Fistful Of Dollars, Pale Rider, For A Few Dollars More sau High Plains Drifter. Cred că asta spune multe despre Blondie.
Ce? Te gândeai că numai Bale visez?
Nu. Mă gândeam că mai faci pauze pentru Tom Hardy și Nolan... Sau la Hardy e vorba numai de Bane și atât?
Ceva îmi spune că nu vrei de fapt să vorbim despre asta. Doar n-ai chef la ora asta matinală să citești răspunsuri kilometrice, gen Donnie Darko.
Te las să te relaxezi cu întrebarea aia drăguță de la Muzică.
A, să nu mai aud de poza aia. Mă simt mult mai bine invizibilă.
De ce nu treci și tu pe la întrebarea aia drăguță de la Muzică? Nu de alta, dar am pus-o pentru ăștia cu care mai comunic, nu pentru cei pe care nu i-am văzut în viața mea pe site...
„Fiindcă-s suspiciosă, urâciosă și antisocială. Sunt genul de persoană pe care nu ți-o dorești prea mult prin preajmă, că-s șanse mari să-ți strice o zi până atunci perfectă."
Awww, ți-ai amintit. Cuvânt cu... cuvânt. Asta e... drăguț.:D
John Malkovich, Kevin Spacey. Abia astept sa-l vad pe Anthony Hopkins in Alfred Hitchcock, nu stiu cum o fi filmul dar cred ca Hopkins o sa fie bun, numai bun de insiruit aici.
Charlotte Gainsbourg, Meryl Streep. Abia astept s-o vad pe Tilda Swinton in filmul lui Terry Gilliam, sper ca Terry Gilliam sa-si revina cu ultimul lui film iar Tilda sa castige increderea cinefililor, deci si a mea, ca tot o urmaresc de mult si astept s-o plesneasca decisiv cu un rol.