| Iosif9977 a întrebat:

Caut nişte seriale bune la care să mă uit şi eu în weekend şi după muncă. Fiind student la istorie şi pasionat de istoria Angliei, v-aş ruga să-mi dați nişte titluri de seriale din această zonă, în afară de: Dinastia Tudorilor, Printesa Alba, Regina Alba, Victoria, The Crown.
Sau dacă nu, aştept cu interes şi alte titluri de seriale istorice, nu neapărat legate de trecutul Angliei.
Funda şi vot pentru fiecare răspuns util. Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Ancaa26 a răspuns:

The Last Kingdom, Ripper street, Versailles

| Iosif9977 explică (pentru Ancaa26):

Am vazut The last kingdom, exceptional serial. Dupa mine, naratiunea e mai buna decat in Vikings, iar acesta din urma e superior in ce priveste productia.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Barry Lyndon.

| Sarcopt a răspuns:

Eu m-am uitat la documentare pe Netflix despre al doilea război mondial. Sunt vreo două documentare, cumva apropiate ca imagini, dar explicate diferit.

| TeodorescuAndrei a răspuns:

Reign, Cernobâl, Narcos ( ține de viata lui Pablo Escobar celmai mare traficant de narcotice din lume ) Il Capo di tutti capi ( film documentar despre Cossa Nostra si Totto Salvatore Rina ) Știu ultimele două nu sunt chiar istorice de la 1600 toamna dar sunt seriale bune si inspirate din cazuri reale ( in film prezintă date concrere si imagini reale asupra evenimentelor petrecute )