Ultimul film vazut e The purge: election year, in ultimul timp am vazut mai mult seriale )
Vreau sa vad Rings, din cate stiu trebuia sa apara la inceputul lunii in USA, dar se pare ca apare anul viitor
Am vazut Breaking Bad, e super, mie mi se pare ca se termina prea repede(doar 5 sezoane), e prea bun sa aiba doar atatea sezoane. Banshee n-am vazut, dar am auzit ca e bun.
Si sa raspund si la prima intrebare, 8 mile n-am vazut, dar un film care mie mi se pare similar cu Requiem for a dream e Blow din 2001!
Am vazut matrix. Ultima oara m-am uitat la,, The perks of being a wallflower'', destul de fain, dar un pic cam modernist dupa unii. Acum astept sa apara The Last kingdom, season 2
1.Similare...nu știu dacă-s chiar similare, în fine, am văzut:Twelve (2010),Alpha Dog (2006),Savages (2012)...Kid Cannabis (2014),The Bling Ring (2013) și Sing Street (2016) și poate și altele, mai trebuie să-mi reamintesc.
2. Ultimul film văzut:Trash Fire (2016)
3.Filmele pe care vreau să le văd, le aștept, so↓
4. Aștept să vizionez:Assassin's Creed (21 dec. 2016) și Underworld: Blood Wars (care va apărea pe 6 ian. 2017 și în care joacă și Bradley James, deci un motiv în plus să-l aștept cu nerăbdare) și...wow aștept să apară Watch Dogs 2, luna aceasta pe 29 (n-are legătură cu filmele oricum, e joc, dar doar așa)
Poți să vizionezi cu încredere atât Breaking Bad cât și Banshee.Să ai în vedere că mai există și Better Call Saul (spin-off Breaking Bad).Mie mi-a plăcut foarte mult Banshee!
Am vazut Matrix si multe alte filme sci - fi. M-am uitat acum o ora la Nu suntem Ingeri cu Robert DeNiro si astpept sa iasa mai multe filme sci-fi. si astept sa iasa un nou film regizat de mel gibson despre Hristos
AnonimFaraPereche întreabă:
Alinutaaaalina întreabă: