Actiunea/efectele speciale au fost faine, dar scenariul slab tare, grabit, fara logica si cu ceva lucruri lasate pe dinafara (pe tot sezonul). Finalul, simplu, fara niciun twist, niciun dialog interesant, nimic memorabil. Episodul 2 a fost singurul care mi-a placut, dar in rest, n-am gasit nimic interesant la celelalte episoade, ca doar m-am uitat pana acum la GoT pentru scenariul inteligent (intriga, dialog, rasturnari de situatie etc) nu doar actiune absurda facuta de dragul efectelor speciale. 4 scene cred ca au fost in tot sezonul care mi-au placut.
Scriitorii au ramas fara material pentru ultimele 2 carti ce urmeaza sa apara asa ca au improvizat pe un schelet narativ.
Problema e ca directorii sunt redusi mintal si probabil considera audienta ca fiind redusa mintal la fel din moment ce au aprobat proiectul in forma asta. Fanii mai intelectuali si-au dat seama prin sezonul 6 ca asta se va intampla, un final jalnic.
De acord cu tine dar mi s-ar parea stupid totusi sa faca alt episod, adica stim deja ca asta a fost intentia si ca ala nou ar fi doar de umplutura si sa inchida gura lumii, si atunci ce rost ar mai avea?
Din punctul meu de vedere s-au grabit cu acest final, sfarsitul de poveste nefiind scris inca de george rr martin. Ar fi foarte ciudat sa refaca ultimul episod si nici nu cred ca se va intampla acest lucru. Ce mi se pare fabulos ca sunt multe greseli care le-au scapat, sticle, pahare prinse in cadru in contextul in care s-au investit foarte multi bani per episod. Sunt curios cum va fi finalul in viziunea scriitorului.
MamaNegri întreabă: