Eu ador serialele indiene deoarece sunt bine regizate si imi place cultura indiana!
Si mie imi plac de asemenea! M-am uitat cu sufletul la gura la serialul A ta pentru totdeauna(Banoo Main Teri Dulhan). Din pacate s-a terminat insa pot spune ca am ramas cu o oarecare sensibilitate pentru filmele indiene dar si pentru cultura lor. Sunt foarte frumoase dar si ai ce invata din acestea. Numai bine!:*
Mie imi plac foarte mult:Xle iubesc:Xmai ales filmele.ma mai uit pe Kanal D sau National Tv ca acolo mai se difuzeaza filme indiene
Eu! M-am uitat la Banoo Main Teri Dulhann,a fost super,la Choti Bahu, si acum urmaresc Sapna Baabul ca Bidaii si cateodata Dill Mill Gaye (cine a urmarit stie si numele romanesti, nu le mai scriu acum)
Euuuu M`am uitat la serialul " A ta pentru totdeauna" a fost grozav Iti recomand sa il cauti pe net si sa te uiti nu o sa rgereti si m`a uit la " Culoarea fericiri. Am vazut filmul " Dragoste in oglinda" "Prieteni mei elefantii" si multe altele Scuze greselile de scriere
Mie imi plac filmele indiene cu shas rukh Kann si cu fratele sau salman kann. dar cel mai mult imi plac melodiile indiene
Mie imi place filmul Culoarea Fericirii! de pe National TV.Incepe la ora 19:15. Funda? te rooogg:*:*
Superb saitul https://www.indianul.com/
Toate serialele si filmele indiene merg fara probleme si rapid.
Imi plac filmele indieene care au si secvente comedy sau romantice, dar mi se pare putin enervant faptul ca includ prea multa muzica si dans, in general imi plac!
Buma Cory eu ador filmele indine sunt asa frumoase tu te uiti pe National Tv duminica de la ora 20:15 sunt filme indiene foarte frumoase
ghineanamaria întreabă:
LisaJulie întreabă: