Teen Wolf (este cu varcolaci), Supernatural (este despre doi frati care vaneaza creaturi supernaturale), Pretty Little Liars (este despre patru fete a caror prietena a fost ucisa, iar ele primesc mesaje si amenintari de la un anonim "A" care se crede ca a omorat-o pe fata), The Lying Game (este despre doua gemene care se descopera una pe cealalta, iar cand una din ele pleaca sa ii caute pe adevaratii lor parinti este omorata, iar cealalta ii ia locul si incearca sa-si dea seama ce se intampla), Beauty and the Beast (este despre o politista care descopera un fost soldat despre care se credea ca e mort, dar se ascundea deoarece in programul de armata din care facuse parte i se dadusera niste substante ce il transformau intr-o bestie; cei doi se indragostesc la un moment dat), Gossip Girl (la acesta nu ma uit, dar am auzit ca e foarte bun), True Blood (este cu vampiri a caror existenta este cunoscuta de oameni). Cam atatea stiue eu. Sper ca te-am ajutat!
Cu vampiri : True blood(este unul dintre cele mai cautate)
Asa, in general, iti recomand Dexter( E superb serialul :X ) Nikita, etc
Funda?
Nu există asemănare cu TVD, ci doar așa, seriale tot cu vampiri, vârcolaci:
True Blood
Hemlock Grove
Teen Wolf
Being Human
Poti sa te uiti la Pretty little liars. Chiar daca nu e cu vampiri e multa drama
The Secret Circle
Beauty And The Beast
Nikita
Hart Of Dixie
The Lying Game
Life Unexpected
The Nine Lives Of Chloe King
The Gates
Moonlight
The Carrie Diaries
Teen Wolf
Jane By Design
Hellcats
Revenge
90210
Pretty Little Liars
Lost Girl
Supernatural e genial apoi ai putea sa te uiti la Pretty Little Liars, Gossip GIrl, 90210 numai ca nu sunt chiar in acelasi registru cu TVD insa au drama din plin