| IwantBasescuBacc a întrebat:

Daca ma puteti ajuta as vrea sa imi recomandati niste anime bune care le pot urmari pana se lanseaza sezonul 3 din Owari No Seraph/ Seraph of the End. Poate ceva asemanator? Funda big grin

Răspuns Câştigător
| georgestanciu a răspuns:

High school dxd are 4 sezoane, acel world, isekai wa smatphone tomo no ni, how to summon a demon, boku ni hero academia urmeaza.sez 4 busou renkin, dragon crisis, killing bites, black lagon, black bullet, akame ga kill daca mai vrei spune-mi. Funda?

| IwantBasescuBacc explică (pentru georgestanciu):

Multumesc! Am urmarit deja highshool dxd, black bullet, o sa le incerc pe restul!

2 răspunsuri:
| MiruChan a răspuns:

Darling In The FranXX - e un anime nou si cu o poveste care, pe mine m-a atras.

Death Note - E aproape imposibil sa nu fi vazut anime-ul asta. Povestea si modul in care e gandit este perfect.

Mirai Nikki - Anime-ul asta e perfect datorita lui Yuno din punctul meu de vedere.

Danganronpa - Anime-ul asta e cel mai recent terminat de mine.Il ador, povestea e bine pusa la punct si are continuare pe care nu am apucat sa o termin.

Charlotte - Anime-ul are doar 12/13 episoade daca nu ma insel, este destul de scurt dar te atrage.

Dance With Devils - Sincer, imi placea mai mult daca nu cantau astia in fiecare episod dar povestea e frumoasa si de aia trebuia si el recomandat.