| GabrieloKg a întrebat:

Salut..de ceva ani caut un film care l-am vazut odala la unchiul meu la televizor si nu stiu cum se cheama...

Acesta incepe cu un copil care era pe o barca cu familia lui el fiind in inima barcii citea o legenda despre un monstru marin sau ceva de genu, iar mama lui il prinde citind si ii zice ca nu este adevarat.

Afara cred ca era furtuna si tatal sau aranja panzele cand de odata este atacat de niste tentacule sau ceva e genu sotia lui ia o arma si trage dar prea tarziu acesta a fost omorat impreuna cu ea...si tot asa trece la niste intamplari de genu asta si o echipa e in cautarea lui parca sau erau cautatori de comori dar afla de monstrul acesta unul din coechipieri ii tradeaza, barca este exlodata..nu stiu daca incurc filmele inte ele dar daca stiti la ce ma refer spunet-mi va rog frumos si scuzati-ma de greselile de ortografie.Multumesc!

5 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Am văzut că tu cauți de foarte multă vreme, acest film. Ai primit răspunsuri de fiecare dată, dar nemulțumitoare.Amintește-ți anul în care l-ai vizionat (la TV, sigur?), și atunci eu îți voi spune titlul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poți da și doi ani, cu aproximație.

| GabrieloKg explică:

Da era ceva cu grecii o fata a gasit nu stiu ce in apa intr-un submarin de a apucat-o o tentacula de manca si in alte secvente unu din echipa vinde cd-ul cu cercetari lu nu stiu care si le explodeaza barca.

| ElJoKeR a răspuns:

Am vazut o faza cu ce spui tu dar copilu a fost singurul care a scapat si filmul era cu Zeii Greci, ori incurci filmele ori am sa incerc sa te ajut cu ce imi pot aduce aminte dar m-ai ajuta mult daca iti amintesti si alte faze din film. Multumesc

| GabrieloKg explică (pentru ElJoKeR):

Da esra ceva cu grecii antici, lucruri vechi intr-un submarin.era o fata care cauta lucrurile astea, si o data este prinsa de o tentacula, pe barca lor aveau un nou coechipier care era baiatul ala de la inceput.