| cametome7 a întrebat:

Salut,de curand m-am uitat la un serial riverdale, cred ca asa se numeste si l-am vazut in 2 zile chiar daca are doar 10 episoade momentan,
Stiti seriale asemanatoare chiar si sf? tin sa mentionez ca am vazut pll,teen wolf, tvd, originals.
Am mentionat serialele respective pentru ca 100%s-ar fi gasit cineva sa imi zica de ele.

Răspuns Câştigător
| faramatania a răspuns:

Nowhere Boys are 3 sezoane,, Finding Carter are 2 sezoane si este terminat., îl recomand, dar nu-l vei găsi cu subtitrare., mai poți încerca și The Family (2016),însă are doar 1 sez.The 100 este un serial foarte bun, sf, cu adolescenți și a ajuns la sez.4, va fi și 5. Iar un serial asemănător cu The 100 este Terra Nova.Seriale cu adolescenți mai poți încerca și Star-Crossed (terminat), The Tomorrow People, Believe iar un serial fain, toate au însă 1 sez.

6 răspunsuri:
| faramatania a răspuns:

13 Reasons Why, The OA, 3%, Beyond,Iron Fist,Eyewitness, Shadowhunters: The Mortal Instruments, The Shannara Chronicles, The Magicians, Damien, Ravenswood, Nowhere Boys, Blood & Oil, The 100, Wicked City, Stranger Things

| cametome7 explică (pentru faramatania):

Cum e blood & oil?

| faramatania a răspuns (pentru cametome7):

E bun.E cu Chace Crawford, în primul rând, apoi subiectul este legat de petrol, amplificat de căutări în acest sens, de intrigi, crime, dar și de dragoste.Are doar un sezon.

Si ceva cu macar 2 sezoane? nu stii oricum iti dau funda.

Mersi mult

Cu plăcere și eu mulțumesc.

Nowhere Boys are 3 sezoane,, Finding Carter are 2 sezoane si este terminat., îl recomand, dar nu-l vei găsi cu subtitrare., mai poți încerca și The Family (2016),însă are doar 1 sez.The 100 este un serial foarte bun, sf, cu adolescenți și a ajuns la sez.4, va fi și 5. Iar un serial asemănător cu The 100 este Terra Nova.Seriale cu adolescenți mai poți încerca și Star-Crossed (terminat), The Tomorrow People, Believe iar un serial fain, toate au însă 1 sez.