| CinevaPeInternet a întrebat:

Salut, de la o vreme tot imi aduc aminte de o serie de pe Disney Channel(nu sunt sigur daca pe Disney Channel dar pe canalul ala ma uitam mereu deci pe-acolo trebuie' sa fie) dar nu imi aduc aminte numele ei. Stiu doar ca era vorba despre niste copii(13-17 ani pe-acolo)care prindeau caractere care au iesit din niste jocuri video create de unu. Dupa ce le prindeau parca le returnau lu' ala pentru ca parca s-a intamplat nu stiu ce accident si au iesit afara caracterele.
Imi aduca aminte de un episod cu o profesoara care a pus copiii sa faca avioane de hartie, pe unul l-a certat pentru ca nu a facut avionul de hartie cu varful ascutit. Mai incolo se afla ca profesoara era de fapt un caracter dintr-un joc d-ala si folosea avioanele pe post de proiectile gen rachete.
Nu stiu daca sunt fumat sau daca a fost un serial adevarat dar va rog sa ma ajutati

DAU F U N D A

2 răspunsuri:
| siriusblack98 a răspuns:

Mi-a placut mult Disney channel cand eram mic dar nu imi suna nimic cunoscut cu ce spui tu acolo. M-a dus totusi cu gandul la un episod din Teen Titans care era cu niste personaje scapate dintr-un film dar ala era pe CN.