| MaybeSomeone a întrebat:

Eu nu voi pune o intrebare... ci un raspuns deoarece nu am unde sau la cine sa pun acest raspuns. este vorba despre NARUTO shipuden. Deci cred ca o groaza de lume care a urmarit serialele naruto shipuden se intrebaa " cine e Tobi"? Pai dupa ce am citit cartile Manga; Era o parte in care peste ochiul drept allui Obito cazuse o piatra ( nu intamplator) deci nu mai avea ochiul drept. el nu stiu cum exact a facut dar a obtinut ochiul lui madara uciha. ( ochiul drept) deci e in felul urmator : Obito >---- Obito + ochiul lui madara = Tobi. Deci din cauza ochiului sau el spune ca este Madara. Dar nu e asa. Se crede ca Tobi il detine pe Ten tails ( 10 cozi). Tobi nu e un personaj prea bagat in seama decat dupa moartea lui Deidara si alui Itachi. Mai ramane totusi o intrebare. Daca ati fost atenti Tobi a incercat sa-l omoare pe Minato ( tatal lui Naruto) deci el atunci era extrem de tanar cum a reusit asta? pai daca nu stiati Obito ( tobi) era nascut odata cu Kakashi dar nu se stia asta din cauza ca avea masca aia si nu preaa se vorbea mult de el. p.s Oricum trebuie sa cititi cartile casa intelegeti ceva animeurile sunt o forma mai usoara de citit laughing)

4 răspunsuri:
| єχcєєℓ a răspuns:

Acum te-ai trezit si tu?laughing
Știm de mult.mă rog eu știam.Mi-am dat seama încă de la finalul luptei lui Sasuke cu Itachi parcă în timp ce Naruto îl țintea pe Tobi nu îi nimerea partea dreaptă(cea pe care Obito a pierdut-o)Era o bănuiala dar mi s-a confirmat părerea in manga.Totusi poate mai sunt câțiva fani curiosi totusi.Le-ai cam distrus susnapsullaughing

| Annitu30 a răspuns:

Chiar nu stiam cine e tobi asta. I don't want to see multumesc pentru elucidarea misterului

| MaybeSomeone explică (pentru Annitu30):

big grin Nu ai pentru ce. Puteai sa pui intrebare pe TPU si cu siguranta ti-as fi raspuns big grin