| YusukeUrameshi a întrebat:

Salut eu vreau niste anime-uri(mai mult de 3+descriere)gen inuyasha naruto

2 răspunsuri:
| Mjdolhfi a răspuns:

-Bleach
Bleach urmărește viața lui Ichigo Kurosaki, un elev de liceu de 15 ani cu abilitatea de a vedea fantome și un shinigami (în traducere directă,, zeu al morții") cu numele de Rukia Kuchiki. Primele părți ale poveștii se desfășoară în jurul acestor personaje. Odată cu desfășurarea evenimentelor, povestea începe să ne dezvăluie mai mult din lumea zeilor morții. Povestea începe cu apariția subită a Rukia Kuchiki în camera lui Ichigo Kurosaki. Ea este surprinsă de abiltatea sa de o vedea, dar conversația ce rezultă este întreruptă de apariția unui hollow, un spirit malefic. După ce Rukia este grav rănită încercând să-l protejeze pe Ichigo, ea intenționează să-i transfere jumătate din puterile ei lui Ichigo, sperând să îi dea oportunitatea să înfrunte hollows pe picior de egalitate. Ichigo absoarbe neintenționat aproximativ toată puterea ei, ceea ce îi permite să învingă hollow cu ușurință. Următoarea zi, Rukia apare în clasa lui Ichigo ca un elev transferat. Spre surprinderea lui, ea pare a fi un om normal. Ea teoretizează că puterea spirituală a lui Ichigo a dus la absorbția aproape totală a puterilor ei, lăsând-o ca urmare naufragiată în lumea reală. Rukia și-a transferat spiritul într-un gigai (un corp uman artificial) până când își va recăpăta abilitățile. Între timp, Ichigo trebuie să-i preia îndatoririle de shinigami, luptând cu hollows și ghidând suflete rătăcite înapoi în Soul Society.
-Inuyasha : The final act
-Scrapped Princess
-Wolf's rain
-Bakemonogatari
Nu am gasit decat la unul descrierea, dar oricum sper ca ti-am fost de ajutor.

| Cloudless a răspuns:

One piece. e fain, Fairy tail, de asemenea, Gintama ( o sa razi mult dar are si chesti. foarte placute), Katekyo hitman reborn, mafie, o sa iti placa. One piece urmareste viata unui adolescent de vreo 17 ani in calatoria lui de a deveni regele piratilor, la inceput am ras cand am auzit de el, dar crede-ma, merita vazut mai mult decat multe alte anime. Fairy Tail este poveste unui guild magic, mai exact a unei echipe formate din 5 magicieni unde intra si doi dragon slayers. Gintama - Gin este un samurai ce a supravetuit unei lupte impotriva extraterestrilor dupa ce acestia au invadat pamantul, acum este nepasator, lenes si ironic, razi mult dar apar si unele side stories care contin atat de multe sentimente incat iti vine sa plangi. KHR este un anime care il are in prim plan pe Tsunayoshi un baiat de 15 ani care primeste o veste interesanta intr-o zi, aceea ca e ales ca seful celei mai puternice mafii din lume. In aceeasi zi primeste si un tutore ce il invata cum sa isi foloseasca unele puteri. In timp isi aduna un grup de prieteni si asa incep luptele pentru asi proteja prietenii, lupta ce il aduce totodata in mijlocul a diferite lupte pentru suprematia mafiota.