anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut fanii Lost. Am vazut ca multi recomandati acest serial si ma tot intreb de ce? L-am vazut si eu acum cativa ani, daca imi amintesc doar 2 sau 3 sezoane. Din fericire doar atat. Imi placea ideea cu ei pe o insula "pustie" in cautare de mancare si adapost. Mi-a placut mult cartea Robinson Crusoe deci va dati seama ca si acest serial mi-a placut, cel putin la inceput. Dar ma scotea din sarite ca nici dupa 2 3 sezoane nu stiam inca cei cu ei acolo, nu stiam cine ii ataca din padure sau de ce. Ce sa mai zic, cand am citit si sfarsitul, ca ei erau de fapt morti, eu nu cred ca exista sfarsit mai tampit pentru un serial. Deci imi spuneti de ce credeti voi ca e un serial asa bun?

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Serialul e complicat si greu de inteles. Nu cred ca a fost gandit in totalitate de la bun inceput. Lucurile se "clarifica" mai prin ultimul sezon, cine ii ataca si de ce. oricum eu zic ca finalul e unul deschis si e la latitudinea celor care se uita sa creada/imagineze ce vor

Eu unul o sa il mai vizionez odata sa trag o concluzie

| Otto2014 a răspuns:

Si mie imi place cartea Robinson Crusoe, dar nu o am completa.

| Syndre a răspuns:

Sezonul 1 mi s-a părut okay, dar nu extraordinar însă de la sezonul 2 deja mi-am pierdut răbdarea și l-am abandonat. Prea multe tentative la suspans de proastă calitatea. Plus că mă enerva grăsanul ăla, era pe o insulă de nu știu câte săptămâni și tot 300kg avea.
E ceva gen Greys Anatomy, un fel de telenovelă americană.

| TortQuemado a răspuns:

Motivul pentru care s-a transformat dintr-un serial cu o idee bună într-o porcărie e lăcomia. Ceea ce s-a întâmplat e simplu: serialul a avut atât de mare succes și a creat un forum de opinii în rândul fanilor, cu privire la ce se întâmplă cu adevărat pe insulă și cu eroii. Creatorii serialului au făcut greșeala de a fi cu ochii pe ce vorbesc fanii și au mers cu hype-ul, scenariul fiind creat și evoluat în funcție de feedback-ul oferit de fani și explicațiile acestora cu privire la evenimente. O dovadă în sensul ăsta, că scenariștii și producătorii au schimbat din mers cât au putut de mult și nu au avut o idee consistentă de la început la final, ci s-au lăsat duși de val - pentru mălai, bineînțeles - e că pe la sfârșitul sezonului 2, când deja fanii apăreau cu tot felul de twist-uri supranaturale, creatorii au dat asigurări că insula e reală și ce se întâmplă e pe bune. Din sezonul 3 și mai ales 4 încolo totul a devenit din ce în ce mai ridicol; sezoanele 5 și 6 sunt definiția penibilului și demostrează doar cât de mult sunt în stare lăcomia și curvăsăraia artistică să distrugă un show bun.