SAO e putin "mainstream". putin mai mult.
Niste anime-uri din genurile pe care le cauti tu la care m-am uitat si mi s-au parut bune ar fi:
Kyoukai no kanata (daca vrei love-story. are actiune, comic si supranatural la greu, dar e siropos)
Mirai Nikki (un horror genial cu o 'poveste de dragoste' mai atipica, genul dragoste dusa la extrem, e un anime complex, are personaje cu dereglari psihice grave sau foarte grave, care par totusi perfect normale.)
Akame ga Kill (e actiune cu supra-natural, nu povestea romantica principala e centrul anime-ului, dar e a naibii de buna)
Another (romance-ul e ciudatel, dar se combina bine cu horror-ul care ajunge destul de departe...)
'Re:Zero kara hajimeru isekai seikatsu' sau doar re:zero (putin cam fantastic, dar e bun, vizual, ca poveste, tot)
STEINS; GATE (e sci-fi, pe langa romance-ul aparent slab dar pe parcurs devine din ce in ce mai genial, la fel ca si anime-ul, care te bulverseaza mintal... e cu calatorii in timp, schimbat lumi si toate cele...are si un comic absolut adorabil)
Ar mai fi Spice and wolf care are actiune mai slaba, in sensul ca e mai 'clasic', oldschool, medieval si Hunter x Hunter(2011) la care va trebui sa astepti vreo 60 de episoade pentru romance, dar merita. si alte anime-uri pe care le-am scanat mai degraba decat vazut : Tales of the Abyss(medieval, dar cu actiune destul de buna), Toradora(putin supranatural), Shiki(horror, gore, vampiri).
Si anime-uri la fel de mainstream ca si SAO (la care stii ca e si un sezon 2): Tokyo Ghoul(horror), Code Geass (actiune, mecha/roboti, putin militar si strategic, dar cu supranatural la greu). Sper ca iti ajung astea pentru o vara sau mai mult, have fun.
SAO= Sword art online.
L-am vazut.
SAO=Sword art online...
Sorry. N.am fost atenta.Atunci incearca anime-ul The Wallflower. Si asta e fain
ovidiu33b întreabă: