| TomyBrave2019 a întrebat:

Întrebarea mea este adresată celor care sunt fani Lucifer de pe Netflix. Deci, dacă nu urmăriți nu îmi puteți raspunde. De asemenea 100% ceva spoiler va apărea așa că nu da click dacă vrei să nu îți fie stricată surpriza despre film! SPOILER ALERTS!
Ok...pe toți ne-a surprins finalul sezonului 4, în rău sau în bine...mai puțin bine presupun.
Am o întrebare. Până la urmă cine a fost "prima iubire a sa"? Chloe sau Eva? Pentru că e ciudat. La final el a spus că prima sa dragoste a fost Chloe dar totul a început când Eva l-a găsit. Are vreo relevanță venirea Evei cu asta sau faptul că Chloe a mers la acel preot a declanșat totul? Sunt confuz aici. Știu că nu e o întrebare atât de importantă dar îți poți lua un minut să îmi răspunzi dacă știi. Ce a declanșat "profeția" era prima sa dragoste, dar CINE era? Profeția spunea că răul va fi descătușat. Sigur se referea la demonii din iad care vin pe Pământ dar se pare că Eva a declanșat situația.
Totuși nu cred că ea este prima sa dragoste. Voi ce părere aveți?
Și ce credeți că se va întâmpla în sezonul 5? Am auzit că va fi bine. Poate Chloe și Lucifer vor fi împreună.
Dau fundă! Fără răspunsuri aiurea dacă se poate. Mulțumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| J0B0MAT a răspuns:

Nu știu sigur cine e prima sa iubire, dar știu că ultima și cea adevărată este Chloe.
Nu știu nici ce se va întâmpla în sezonul 5. Sper să fie un final bun. Și finalul sezonului 4 a fost bun, doar că fără happy-end.
Finaluri fericite nu prea mai sunt nici în filme, nici în seriale.

| TomyBrave2019 explică (pentru J0B0MAT):

Da. Faza asta cu profeția e ciudată. Că nu se știe cine a provocat toate. Dacă Chloe e prima iubire atunci ea e de vină. Atunci nu vor putea fi împreună.
Totuși sper să fie un final fericit, cum ai zis și tu.
Oricum nota 10 pentru film din toate punctele de vedere. Tot ce ți-ai dori este în filmul ăsta. Dragoste, SF, mister, film polițist etc. E cel mai tare de pe Netflix.
Dar mai avem de așteptat pentru sezonul 5 și e nașpa... oricum am văzut pe pagina lor de Instagram un teaser. Au spus acolo că cineva cunsocut va veni în iad. Sper că Chloe.

| J0B0MAT a răspuns (pentru TomyBrave2019):

Final fericit sper să aibă cam orice serial, film la care mă uit.Dar în ultima vreme nu prea mai au, aşa că măcar bun, potrivit să fie.

4 răspunsuri:
| Didier223557 a răspuns:

Deci, scenariștii serialului au răspuns intr-un interviu că profetia a fost înțeleasa greșit de NOI.Ei au spus că prima dragoste a lui Lucifer este Chloe, iar profeția spunr că atunci când diavolul coboară pe pământ și își găsește prima iubire, răul va fi descătușat.Scenaristii au spus că profeția se referă la faptul că răul fi eliberat din Lucifer, iar el va deveni o persoana mai bune, adică nu va mai fi diavolul cel malefic.Profetia se referă la faptul că Chloe(prima sa dragoste) îl va schimba in bine până la urmă. Acestea sunt informații 100% adevărate confirmate chiar de actorul care îl joacă pe Lucifer. Sper că te am ajutat

| TomyBrave2019 explică (pentru Didier223557):

Aaaaaaaaa. Wow. Nu mă gândisem la asta sincer. Chiar Lucifer a spus că profeția nu înseamnă transformarea sa în diavol, ci demonii care vin pe Pământ.
Asta m-a făcut mai confuz!
Oricum el nu era atât de rău, ci dorea să pedepsească răul. Dar la final "s-a iertat pe el însuși" și atunci a fost oarecum vindecat de corpul de diavol. Asta înseamnă că nu se mai poate transforma?
A și dupa ce toate s-au întâmplat, la ultima scenă, când a zburat, avea aripile de înger, nu alea gen liliac. Înseamnă că nu se va mai putea transforma în diavol și va fi ca un înger? Tu ce crezi?
Chiar el și preotul Kinley au spus că va fi ceva rău. Am crezut că venirea Evei a cauzat totul. Până la urmă ea a cauzat alea când l-a eliberat pe preot. Dar acum înțeleg. El a fost eliberat de răul din el.
În fine... întrebarea mea ar fi: tu ce crezi? Se va mai putea transforma în diavol sau a fost iertat și va fi un fel de înger? Asta e întrebarea deoarece avea aripi de înger și dacă s-a iertat pe el însuși înseamnă că nu mai are fața de diavol?
Mersi de răspuns! M-ai "luminat" laughing))))))