| Dorutzzu a întrebat:

La noi la scoala a venit de curand un comisar care ne-a aratat niste documentare. Unul, distins, care mi s-a parut foarte interesant, despre prostitutie, m-a facut sa vreau sa il caut acasa. Nu am apucat sa il terminam in clasa, ajungand abia pe la jumatate. Problema este ca nu il gasesc. Tot ce imi amintesc despre acesta este ca avea aproximativ 20 de minute( de asta nu sunt prea sigur), insa de ce sunt sigur sunt urmatoarele: La inceputul documentarului ne arata timp de vreo 30 minute cum am putea fi rapiti pe o melodie data foarte tare, undeva pe la inceput aparea o fata pe nume Alina de 23 ani, iar documentarul era facut in colaborare cu Institutia de Politie Iasi si Instutia scolara Iasi sau ceva gen. Daca m-ati putea ajuta sa il gasesc ar fi super ok happy Multumesc frumos!

Răspuns Câştigător
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Nu ai sa-l gasesti pe net. Mergi si intreaba-l pe comisar. Intreaba scoala de unde a venit comisarul.

2 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu stim, intreabă la scoală că acolo aflii, dar Alina aia era frumoasă? mersi

| Floriinn a răspuns:

Eu cred cel mai probabil sa intrebi la scoala ca sa iti spuna deoarece pe net sunt multe lucruri dar de unde sa stii care este de fapt