| DarkDrugz a întrebat:

Salut la toti sunt un fan anime si imi plac cele cu romance, supernatural si m-am uitat aproape la tot ce am gasit si ma intrebam ca nu mai stiti si voi unele

Răspuns Câştigător
| PrintesaTsubaki姫椿 a răspuns:

Nu stiu foarte multe. Uita-te la asta: Anoder. Il gasesti pe AnimeKage. Uite un link: http://anime.kage.ro/anime/another/
Sunt sigura c-o sa-ti placa. Nu e romantic deloc, dar e foarte supranatural. Numai cu chestii paranormale.
Genul seriei: Dramă, Mister, Horror, Psihologic

Teme regăsite în serie: Şcoală

Vârsta recomandată: 12+

Data lansării: 9 Ianuarie 2012

Număr de episoade: 12

Episoade traduse: 12 (Serie completă)

Descriere:
Acum 26 de ani, într-o clasă din anul trei dintr-o şcoală generală, era un elev numit Misaki. Ca un elev onorabil, ce era bun şi la sporturi, fermecătorul băiat era popular printre colegii lui. Când el a murit din senin, colegii lui au decis să continue de parcă el era încă în viaţă până la absolvire.
Apoi, în primăvara anului 1998, un băiat numit Kouichi Sakakibara se transferă în acea clasă şi devine suspicios în legătură cu atmosfera înfricoşătoare din acea clasă. Mai ales că, acolo este o fată frumoasă, distantă numită Misaki Mei ce poartă un petic de ochi şi stă mereu singură desenând.

3 răspunsuri:
| ryuu a răspuns:

Salut. Iti recomand sa urmaresti:

- Ai Yori Aoshi; Ai Yori Aoshi: Enishi
- Amagami SS; Amagami SS+ plus
- Air
- Akikan
- Ano Natsu de Matteru
- Asobi ni Iku eu
- Bakuman; Bakuman 2 (in Octombrie a.c. apare sezonul 3)
- Canvas 2
- Clannad; Clannad: After Story
- Dance in the Vampire Bund
- Dragonaut: The Resonance
- Eureka Seven; Eureka Seven AO
- Guilty Crown
- H2O: Footprints in the Sand
- Hakuouki; Hakuouki Hekketsuroku
- IS: Infinite Stratos
- Kanon (2006)
- Kare Kano
- Kimi ni Todoke; Kimi ni Todoke 2nd Season
- Kimikiss Pure Rouge
- Macross Frontier
- Princess Lover!
- Romeo x Juliet
- Shakugan no Shana (3 sezoane)
- Shingetsutan Tsukihime
- Sola
- Special A
- Suzuka
- Toradora!
- True Tears
- Vampire Knight; Vampire Knight Guilty
- Zegapain
- Zero no Tsukaima (4 sezoane)

Vizionare placuta!winking

| casablanca40 a răspuns:

DN Angel, Vampire Knight, fate stay night, shakugan no shana, zero no tsukaima, Melancholy of Haruhi Suzumiya, busou renkin. vezi si tu ce iti place mai mult.

| DarkDrugz explică (pentru casablanca40):

Sincer le-am vazut pe astea, vezi asta zic ceva nou 2012 sau ceva care nu-i chiar asa de populare