| Wordofthat999999 a întrebat:

M-am saturat de emisiunile tv de azi care difuzeaza numai porcarii care afirma toti hotii care n-au ce face, numai sunt canalele cum erau inainte gen kanal d. Inainte era fain si difuza mereu cel putin in weekend filme interesante mai ales horror si avea programe mai misto, acum s-a ales praful de el, mai ales acum a innebunit lumea cu emisiunea aia exatlon sus exatlon jos, exagereaza prea mult, este in fiecare zi toata saptamana si ocupa tot programul. Pe acel canal nu mai vezi nimic nou, un film macar si asa sunt toate canalele acum numai porcarii si barfe, nimic interesant. Ai si tu putin timp liber vrei sa te relaxezi putin dupa job sau in weekend n-ai la ce doar calculatorul mai tine companie in timpul liber cand te relaxezi, dar e altceva. De exemplu sa te uiti la un film/serial la tv e mai relaxant si mai mult suspans, canalul meu favorit a fost kanal d, era fain inainte dar acum a devenit gunoiul pitipoancelor, nimic interesant, voi ce parere aveti, va placeau mai mult inainte programa de la tv?

19 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Ai netul la degetul mic, cu milioane de filme, clipuri video si alte chestii, si te plingi de un amarit de canal tv?

| cristi202 a răspuns:

Te crezi sfint? Daca nu ai si tu pacate, atunci sa arunci cu piatra... Daca chiar e sa aleg intre penali si penali, macar o pot face la nivel de inteligenta, pot alege penalii mai inteligenti, care macar sa nu ne faca de ris, in locul celor a caror prostie ne fac coada Europei.

| RAY a răspuns:

Da,acum multi ani, cand nu aveam internet

suntserios
| suntserios a răspuns:

E plin netul de filme.

| Catrice a răspuns:

Nu mi-a plăcut niciodată ce se dă la TV.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am râs de m-am spart în seara asta la tvlaughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

și încâ râd, acum sunt pe Realitatea ))

| cristi202 a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca rizi de ce e pe Realitatea, e grav.

| anonim_4396 a răspuns (pentru cristi202):

Râd cu lacrimi
Ăia își fac partid laughing)))))

Și acum vreo lună discutau mărimea penisului lui Dragnealaughing))

De aia rizi cu lacrimi? Chiar e un motiv de ris? Se pare ca nu stii ca si tu ai putea sa iti faci partid, daca ai avea sustinatori suficienti. Si daca ai fi cunoscut, ai fi capabil, si ai fi in stare sa conduci o tara, cu siguranta i-ai declasa pe ALDE PSD, Dragnea, Tariceanu, si toata sleahta aia de hoti si incapabili care ne conduc.

Asta chiar nu pot sa o cred! Realitatea nu se preteaza la asa ceva, nu e un canal de duzina.

Să mori tu:))))))
https://www.youtube.com/watch?v=uoe4ANfSXfI

Și râd cu lacrimi de tot ce se spune acolo, mai ales când își dă Cartianu cu părerea. Realitatea e cel mai mizerabil post din lume

Si inca ceva: Cozmin Gusa, patronul Realitatii, si cel ce va funda partidul, are ceva la bibilica, nu e chiar nimeni, urmareste-i (si) rezultatele ce le are in sport, ca si sef al federatiei romane de judo, a scos niste rezultate serioase pana acum, de ce nu ar reusi ceva si in politica?

Va reuși, probabil el are puța mare

Și domnul penal Maricel Păcuraru va fi și el membru de bază al partidului, nu? Va lupta și el cu penalii?laughing

| Skyfest a răspuns:

Mai frate, canalele tv si filmele nu sunt cum au fost odata din pacate sad, netul asta cam domina pe aici, mai ales YouTube (acesta e noul tv)eu sincer ma uit la filme pe Pro tv, sunt destul de faine.

| Wordofthat999999 explică (pentru Skyfest):

Stiu pro tv a m.ai pastrat ceva bun dar canalu meu preferat era inainte kanal d, mereu erau filme de groaza de vineri pana duminica sau filme interesante oricum era mai fain atunci.