Ai netul la degetul mic, cu milioane de filme, clipuri video si alte chestii, si te plingi de un amarit de canal tv?
Te crezi sfint? Daca nu ai si tu pacate, atunci sa arunci cu piatra... Daca chiar e sa aleg intre penali si penali, macar o pot face la nivel de inteligenta, pot alege penalii mai inteligenti, care macar sa nu ne faca de ris, in locul celor a caror prostie ne fac coada Europei.
și încâ râd, acum sunt pe Realitatea ))
Daca rizi de ce e pe Realitatea, e grav.
Râd cu lacrimi
Ăia își fac partid )))))
Și acum vreo lună discutau mărimea penisului lui Dragnea))
De aia rizi cu lacrimi? Chiar e un motiv de ris? Se pare ca nu stii ca si tu ai putea sa iti faci partid, daca ai avea sustinatori suficienti. Si daca ai fi cunoscut, ai fi capabil, si ai fi in stare sa conduci o tara, cu siguranta i-ai declasa pe ALDE PSD, Dragnea, Tariceanu, si toata sleahta aia de hoti si incapabili care ne conduc.
Asta chiar nu pot sa o cred! Realitatea nu se preteaza la asa ceva, nu e un canal de duzina.
Să mori tu:))))))
https://www.youtube.com/watch?v=uoe4ANfSXfI
Și râd cu lacrimi de tot ce se spune acolo, mai ales când își dă Cartianu cu părerea. Realitatea e cel mai mizerabil post din lume
Si inca ceva: Cozmin Gusa, patronul Realitatii, si cel ce va funda partidul, are ceva la bibilica, nu e chiar nimeni, urmareste-i (si) rezultatele ce le are in sport, ca si sef al federatiei romane de judo, a scos niste rezultate serioase pana acum, de ce nu ar reusi ceva si in politica?
Va reuși, probabil el are puța mare
Și domnul penal Maricel Păcuraru va fi și el membru de bază al partidului, nu? Va lupta și el cu penalii?
Mai frate, canalele tv si filmele nu sunt cum au fost odata din pacate , netul asta cam domina pe aici, mai ales YouTube (acesta e noul tv)eu sincer ma uit la filme pe Pro tv, sunt destul de faine.
Stiu pro tv a m.ai pastrat ceva bun dar canalu meu preferat era inainte kanal d, mereu erau filme de groaza de vineri pana duminica sau filme interesante oricum era mai fain atunci.
anonim_4396 întreabă:
AvalohAlyn întreabă:
cinemago întreabă: