E mai bine sa-l vezi cu o prietena /prieten. pentru ca nu o sa ti mai fie asa de frica, cand o sa va speriati o sa radeti de asta si o sa fie funny...In legatura cu filmul nu e mare chestie.adica mi mi s-a parut boring, acum depinde si ce fel de filme de groaza iti plac, mai soft sau mai hard e mai mult thriler decat horror fundita?
Eu l-am vazut si e horror horror. Ti-l recomand sa-l vezi cu cineva impreuna. Si eu am, tot 14 ani si nici eu nu stau prea bine cu filmele horror desi le iubesc. E horror horror!:O
Orphan nu i chiar asa horror. Pe mine nu m-o speriat si aveam 14 ani atunci. Poti sa il vezi daca te sperie sa il vezi singur uitete cu cineva.
E un film care merita vazut
incepe sa fie infricoshator de la jumatathe
si DA...ai putea sa'l vezi cu colegii
Dah,ai putea sa-l vezi cu amicii! Nu e chiar atat de horror filmul, pentru. ca l-am vazut.E interesant oricum!
Sfatul meu:Luati-va niste popcorn si uitati-va la film, merita vazut!
Noi ne speriem in general de chestii paranormale: fantome, demoni, vampiri, varcolaci, blesteme nascute din dorinta de razbunare etc... Acest film nu are nimic de genul, daca o sa te uiti o sa vezi ca e doar ceva ciudat la film dar nimic paranormal. Daca vrei sa te sperii uita-te la : The Ring, Silence Dead, [Rec ] 2, Paranormal Activity, The Grudge, Case 39(aproape ca Orphan, numai ca finalul e diferit), Shutter, One Missed Call.etc. Ca sa inchei repet filmul nu o sa te sperie, doar ca nu te astepti la un asemenea final