Supernatural
E un serial cu foarte multe episoade, dar e si foarte captivant, chiar merita vazut, este unul dintre serialele mele preferate.
Prison Break
Un serial de nota 10, foarte bine realizat si foarte captivant.
Game of Thrones
Presupun ca-l stii, il stie aproape toata lumea, e un serial foarte tare, scenariul bine realizat, s-a investit foarte mult in serialul asta si se vede.
The walking dead
Acum ca e vara poti sa vezi serialul, o sa te faca sa te simti specific actiunii care se intampla acolo daca putem spune asa, cea mai mare parte a serialului se intampla vara.
E un serial genial, efecte bine realizate si rolurile au fost jucate de niste actori foarte buni.
Mr Robot
E un serial destul de plictisitor chiar daca are 3 sezoane si vreo 10 episoade pe sezon.
Acolo personajul principal e un hacker si incearca sa sfarseasca o companie, Evil Corp mi se pare ca se numea.
Primul sezon a fost foarte fain, apoi a fost mult mai plictisitor.
Daca iti plac chestiile de genul, cu hackeri si d-astea, poti sa te uiti, e ok.
The Vampire Diaries
E un serial foarte fain, unele faze sunt putin cam trase de-o aripa dar merita vazut.
Chiar azi am terminat serialul, acum vreo 45 de minute.
Mai am de vazut cateva seriale, chiar e un mod bun de ami pierde timpul.
Stranger Things, Eyewitness, The OA, 3%, The 100, Beyond, Riverdale, Twin Peaks 2017, Ozark 2017, Imposters, StartUp, Clique, Dark, Requiem, Siren
Pretty little liars, izombie, prison break, lost girl, the vampire diaries, the originals, true blood, grimm, bones(cam lung 12 sezoane), gotham, marvel agents of shield.
filme: blockers, life of a party, f#### the prom, guardians of galaxy 1 si 2, black panther, thor 1, 2 si 3, avengers 1, 2 si 3, doctor strange, spider man:homecoming, bad moms 1 si 2, daddys home 1 si 2,
Lydia2806 întreabă: