Casa del papel, bad banks, sunt despre furturi la scara mare deci tot pe acolo
Gen Narcos misto nu stiu dar pentru mine 1.Game of thrones trebuie sa il vezi toti il stiu si e foarte misto e sf si e cu dragoni, uriasi, morti etc nu baga in sema scenele pentru adulti o sa fie din ce in ce mai putine;
2 ar fi Lucifer este despre Diavol care isi ia o vacanta in L.A si o sa se îndrăgostească de o dedectiva si el devine detectiv si o sa rezolve cazuri dar apar si personaje biblige gen ingeri si Lucifer are umor deci o sa razi dar o sa si plangi
Si 3 ar fi Outlander e vorba despre o fata care calatoreste in timp si incearca sa ajunga la sotul ei dar se indragosteste de alt cineva si la asta o sa plangi mult dar e misto rau e facut dupa o carte cu acelasi nume.
Trebuie sa le vezi pe toate
Cel mai tare mi, a placut cum ai povestit de lucifer.
Lucifer? a da, e cu dracu ala care isi ia vacanta (vacanta de la ce? de la a tortura oameni in iad? banuiesc ca e obositor si asta)
si ce se gandeste el, ba hai sa ma duc in L.A in vacanta, cald soare piscina, poate ma indragostesc si de o muritoare de-asta.
Mai pe scurt, trebuia sa se numeasca, dracul in concediu de odihna
Nu mi-a placut neam serialu si povestea.
Salut! Eu m-am uitat ultima oara la serialele pe lista asta si mi-au placut toate http://trendygirl.ro/distractie/top-10-seriale-ale-anului-2018/102