| T0T a întrebat:

Salut. Nu prea ma astept sa imi se raspunda la intrebare dar poate cineva a vazut filmele sau macar unul dintre cele la care o sa ma rezum in aceasta intrebare. Poate a-ti auzit de unii dintre cei mai cunoscuti raufacatori din istoria Americii, Bonnie și Clyde si gang-ul lor, ca sa ii spun asa. In 1967 a aparut un film cu numele "Bonnie and Clyde". Am avut sansa sa il vad inca pe vremea cand mai butonam telecomanda. Am mai trecut prin TCM, si acolo se mai dau filme clasice. Acesta a fost un film pe gustul meu care m-a impresionat. Mi-a placut ca povestea de dragoste din film a fost conturata exceptional si nu intr-un mod atat de siropos. Am auzit de curand ca dupa acel film a aparut un altul in 2013. Desigur, nu a avut foarte mult succes. Am vazut trailer-ul si pare mult mai siropos si nu mi-a facut o impresie prea buna. Voi mi la-ti recomanda? Si as mai vrea sa va pun o intrebare. De ce credeti ca chestiile siropoase ii atrag atat de mult pe tineri? Credeti ca o poveste de dragoste, cu cat e mai siropoasa, cu atat e mai bine conturata in film si il face mai reusit?

Răspuns Câştigător
| FataCuChitaraMun?ilor a răspuns:

Chestiile siropoase atrag, se ştie de când lumea.Dar istoria sună cam aşa... Fata drăguţă este atrasă de "Bad Guy".Şi asta nu e prea siropos, dacă stai să te gândeşti bine.În special aici, pentru că băiatul o duce în lumea lui, iar finalul este...tragic.Oamenii omorâţi devin o distracţie şi nu se mai vede urmă de romantism.Nu mai e nimic siropos aici.Sigur,îl poţi vedea şi pe cel din 2013, să ai o părere completă, pentru a le putea compara. însă tot prima variantă rămâne în picioare, restul e plagiatură. Aşteaptă să vezi varianta a treia, gen "Avicii - Addicted to you".