| WilderNeg a întrebat:

Salut, o sa pun o intrebare putin mai "amuzanta" si v-as ruga sa nu ma tratati in batjocura.

Acum 1 luna m-am uitat la filmul Scarface si am inceput sa devin cumva dependent de acest film, in fiecare zi ascult coloana sonora si in fiecare seara ma gandesc ca as vrea sa fiu si eu exact la fel, imbracat exact ca el, aceleasi vorbe si tot.
Am 17 ani.
Este normal?

Răspuns Câştigător
| CosminBoss22 a răspuns:

Da este foarte normal pentru ca toti suntem obsedati de un anumit film si nu trebuie sa te sperii daca este asa, linisteste-te si uitate cat poti tu de mult, respect ✌

8 răspunsuri:
| mudokins78 a răspuns:

Nu prea ai vazut filme bune la viata ta, nu-i asa? ai rabdare, ai doar 17 ani.
Eu am vazut pana acum peste 3000 de filme.

| WilderNeg explică (pentru mudokins78):

Imi plac filmele cu mafioti vechi, nu prostiile din ziua de astazi cu spargeri la banci.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Așa tare te-a cuprins filmul laughing Oricum, stai liniștit ca cu timpul o sa treacă. La fel se întâmplă și când cuiva îi place la nebunie o melodie de exemplu. Și eu am pățit din astea și la filme și la melodii și la jocuri pe PC. Nu cred ca e ceva anormal, mai ales dacă ti-a plăcut foarte mult. E starea aia de euforie cred. Dar sa nu cauți după sa faci din chestia asta un lucru de care sa nu te mai poți dezlega. Gandeste-te ca e doar un film pana la urma. Nu trebuie sa te robeasca, ci eventual sa tragi ceva concluzii bune și sa înveți ceva din el dacă e cazul

| AlexAL275 a răspuns:

Fix așa sunt eu după ce mă uit la un film, e normal, o să treacă. Dacă găsesti alt film sau serial care să te impresioneze Scarface o să fie dat uitării sau nu o să-l adori așa de mult.

| WilderNeg explică (pentru AlexAL275):

Chestia e ca filmul asta chiar e cel mai bun film pe care l-am vazut vreodata.

| bmerry a răspuns:

Nu este normal, nu este anormal. In general filmele transmit idei puternice, ascunse in spatele unor metafore mai mult sau mai puțin evidente. Mi se pare firesc sa îți cauți inconștient modele după care sa te ghidezi, cu toții o facem. Nu cred ca ce descrii tu este o obsesie, ci plăcerea imitarii unui personaj cu care te identifici intr-o oarecare măsura.

| WilderNeg explică (pentru bmerry):

Ma gandesc ca daca intr-o buna zi voi face ce se intampla in film.

| PașaHassano a răspuns:

Si eu voiam sa fiu victor petrini si sa-l bag pe securist in aia a ma-sil