| Raggy a întrebat:

Pentru cei care stiu de Death Note, cine este BB(Beyond Birthday)?

Răspuns Câştigător
| HellGirl0 a răspuns:

El nu a aparut in nici o serie,dar este un caracter fictiv dintr-o carte numita "Los Angeles BB Murder Case". El il copiaza pe L si isi doreste sa-l intreaca,iar realul L primeste ajutor din partea lui Naomi Misora sa il prinda pe acest BB,iar mai tarziu moare in inchisoare (din cauza carnetului -Death note).
BB a fost al doilea copil luat in Wammy's house,in scopul de a fi succesorul lui L,si a fost criminalul in serie din " Los Angeles BB Murder Case".
Cum am mai spus,el nu a aparut in manga,anime sau seriile de filme,dar s-a facut scurt aluzie la "cazul BB" in ambele manga si anime.
El s-a nascut cu ochii Shinigami,care i-au permis sa vada si sa stie cu exactitate cand vor muri oamenii din jurul lui si numele lor intreg. El folosea abilitatea asta ca sa isi aleaga victimele si sa-i omoare atunci cand spunea data. Nu se stie cum a ajuns sa se nasca cu ochii shinigami,dar Mello crede ca este posibil ca un Shinigami,sa-si "arunce" ochii pe pamant (cum a facut ryuk cu carnetul).
Multi au pretins ca BB ar fi un canibal,dar este doar un zvon, deoarece nuvela nu spunea ca el si-ar fi mancat victimele.
Pe durata investigatiilor din " Los Angeles BB Murder Cases" cu Naomi Misora, este descris ca BB (sau B) avea un borcan cu gem de caspune in frigiderul victimei pe care o alegea. La fel ca L si Mello(cu dependenta lor de dulciuri), B era innebunit dupa gemul de capsuni. El tindea sa-si practice rasul de multe ori de asemenea.
La final B a venit cu un plan ca sa-l depaseasca pe L, ca "World's Greatest Criminal" (Cel mai bun criminal din lume), dandu-i lui L un caz, de care B era sigur ca nu-l va rezolva.
Sper ca te-am ajutat! Si eu am cautat multe despre el fiind curioasa, si asta e doar ce am putut eu traduce de pe un site/si ce am inteles!