| MissIndependent a întrebat:

Pentru fanii The vampire diaries, ce credeti ca se va intampla cu Katherine acum ca statea fata-n fata cu Klaus? cel mai interesant si mai realist raspuns primeste funda!

Răspuns Câştigător
| alyna a răspuns:

Buna!
eu sunt fan the vampire diareslove strucklove struck
nu cred ca o va omori pentru ca a iubit-o mult, si cel cu care statea ea fata in fata nu era Klaus ci Alaric de care acel vrajitor care la- rapit se foloseste. Klaus va aparea prin ep 19.

3 răspunsuri:
| LauraMB a răspuns:

Oh filmu nu e cum e cartea katherine nici macar nu a devenit vampir cum a devenit in carte si in anii astia pana a se intoarce la damon si stefan nu a stat cu klaus a fugit de klaustonguedki nu cred ca e ceva intre ei...tongue oricum vedem joi ce o sa pateascatongue

| alina_2722 a răspuns:

Mda,asa e, klaus il poseda pe alaric cu ajutorul acelei vraji.parerea mea este ca ketherine o sa scape,din simplu motiv ca s-ar termina prea repede daca ar muri ea,si daca ai vazut promo-ul la urmatorul episod, alaric scapa, deci o sa il vedem pe adevaratul klaus.cat despre katherine, si dc a luat-o pe ea klaus si nu pe elena, posibil ca sa se razbune pe ea ca a fugit atunci in 1496? si el nu a putut sa desfaca blestemul di cauza fugii ei? parerea mea.

| MissIndependent explică:

Pai daca nu era Klaus de ce i-a zis Katherine Klaus? eu sunt de parere ca il poseda pe Alaric big grin eu nu stiam ca a iubit-o mult big grin