Dawn of the Dead (2004)
Land of the Dead (2005)
Zombieland (2009)
28 Days Later (2002)
28 Weeks Later (2007)
The Dead (2010)
Nimic din astea, pararea mea: ceva film făcut de americani, probabil între anii 1995-2009 maxim. Eu as zice că la începutul anilor 2000 maxim din ce îmi aduc aminte de calitatea imaginii, efectelor.
Dawn of the Dead (2004) Are o scena faimoasa cu un barbat pe un acoperis, cu pancarte, in timp ce zombii misuna pe strazi. Asta e filmul care il cauti 100%, altul care sa se apropie cat de cat din ce spui tu ar mai fi Land of the Dead (2005) dar nu sunt ferm convins
Destul de asemănător, dar aici sunt prinși pe suprafața unui mall, iar din ce'mi aduc eu aminte din filmul pe care îl caut, un singur personaj și cred că era bătrân, gras, stătea pe acoperișul blocului, cred că avea chiar un scaun sau fotoliu, o pancartă, consuma ceva, iar la el se uita/u un alt personal din alt bloc sau un grup de supraviețuitori.
Căutând, am dat și eu peste un canal de yt care are conținut doar despre așa ceva cu filme in apropierea anilor ăia, le voi lua pe toate la rand sa vedem ce găsesc ). Dacă mai ai și alte sugestii, as fi incantat.
Daca nu cer prea mult imi poti da si mie te rog numele canalului
Multam fain, sper sa gasesti ceea ce cauti, eu am incercat cat se poate dupa informatiile tale sa iti dau un raspuns, succes daca vrei tinem lagatura si ma anunti daca ai gaasit filmul, mai facut curios si vreau sa il vad si eu
Îți voi oferi fundiță pentru că ți ai răpit din timp să mă ajuți. Da, poate cu puțin noroc, îl găsesc pe canalul asta. Oricum are câteva filme chiar bune pe care spre surprinderea mea nu le am văzut.
Frate iti multumesc nu caut funde sau altceva am trecut de perioada aia in care ma bucuram ca primesc ceva, ce conteaza pentru mine acum este ca te-am putut ajuta si totodata m-am ales si cu niste filme super ok de vizionat in weekend, deci eu sunt cel care iti multumeste