Da. Poti sa mergi si fara un adult. Daca scrie "18" sau "16" sau "M(ature)" este doar o recomandare, nu este obligata.
Este chiar indicat sa fii insotita de o persoana care are o varsta mai,, matura''. Vizionare placuta!
Faza e ca varamiu mi-a zis ca nu ma poate lua ca cica e +18
Faza cu "+18" este doar o recomandare. Poti intra si daca ai trei ani, te lasa.
Daca este specificat in mod expres si vizibil ca filmul pote fi vizionat doar de pesoane mature adica cu varsta de +18 ani, inseamna ca in acest caz va trebui sa va gasiti o alta,, distractie''.
Am vorbit acum cu varamiu si i-am spus ce ati spus voi. A zis ca nu e adevarat si chiar daca el are 18 ani doar cu parintii te lasa. Acum nu stiu mi-e sa nu merg la 12 noaptea pana acolo sa nu ma lase si apoi sa ma intorc singur acasa.
Dmn.AP12=acord parental sub 12 ani.N15=nerecomandat sub 15 ani.Asta inseamna ca daca ai sub 15 ani nu e recomandat sa mergi, dar poti totusi.IM18=interzis minorilor.Aici nu poti daca esti minor
Crezi macar ca merita sa merg cu ei sa incerc si ma rog de aia de acolo? SI ii arat ca sunt cu el de 18 ani sau nici o sansa?
Nu stiu ce sa spun...eu nu prea cred ca te lasa, dar in fond n-ai nimic de pierdut.In cel mai rau caz mai stati prin mall si va uitati la alt film
Faza e ca suntem 6. 3 dintre ei au 18 ani, alti 2 au 17 fac acum lunile ce vin 18 doar eu am 14. Si mi-e ca ei o sa intre iar eu o sa ma intorc acasa si o sa mai dau banii pe taxi ca e destul de departe mallul si nu stiu ce sa fac. Nu am alti prieteni si sunt de cand a inceput vara in casa.
Si daca nu ar fi strict interzis minorilor, ei tot te-ar lasa. Daca nu ar lasa minori, ei ar pierde multi bani. Cum spune si Zoey55 in cel mai rau caz mai stati prin mall si va uitati la alt film.
Faza e ca suntem 6. 3 dintre ei au 18 ani, alti 2 au 17 fac acum lunile ce vin 18 doar eu am 14. Si mi-e ca ei o sa intre iar eu o sa ma intorc acasa si o sa mai dau banii pe taxi ca e destul de departe mallul si nu stiu ce sa fac. Nu am alti prieteni si sunt de cand a inceput vara in casa.
Ah.ok atunci nu stiu...cum crezi tu.Parerea mea e ca nu te lasa, adica na ai 14 ani si acolo nu ai voie daca ai sub 18. Dar nu sunt 100%sigura.Nici macar nu inteleg dc e +18, stiu Anabelle si stiu ca e horror, dar un N15(nerecomandat sub 15 ani)ajungea, na nu stiu. Poate va uitati la alt film.Atomic blond pare fain.Sau Trezirea la viata(e horror si e N15, poti si tu)
Nu ca astia se duc ca daca pe ei ii lasa mna... MS pentru raspuns... o sa iti dau funda mai incolo daca e.
AlphaWolf16 întreabă: