anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

POT merge la film la Anabelle 2 daca am 14 ani dar merg cu un var care are 18?

20 răspunsuri:
| BlueFox a răspuns:

Da. Poti sa mergi si fara un adult. Daca scrie "18" sau "16" sau "M(ature)" este doar o recomandare, nu este obligata.

| corbulalbrosu a răspuns:

Este chiar indicat sa fii insotita de o persoana care are o varsta mai,, matura''. Vizionare placuta!

| GeorgeBerbec a răspuns (pentru BlueFox):

El mi-a zis ca nu poate sa ma ia ca e +18 si ca nu...

| GeorgeBerbec a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Faza e ca varamiu mi-a zis ca nu ma poate lua ca cica e +18

| BlueFox a răspuns (pentru GeorgeBerbec):

Faza cu "+18" este doar o recomandare. Poti intra si daca ai trei ani, te lasa.

| corbulalbrosu a răspuns (pentru GeorgeBerbec):

Daca este specificat in mod expres si vizibil ca filmul pote fi vizionat doar de pesoane mature adica cu varsta de +18 ani, inseamna ca in acest caz va trebui sa va gasiti o alta,, distractie''. big grin

Am vorbit acum cu varamiu si i-am spus ce ati spus voi. A zis ca nu e adevarat si chiar daca el are 18 ani doar cu parintii te lasa. Acum nu stiu mi-e sa nu merg la 12 noaptea pana acolo sa nu ma lase si apoi sa ma intorc singur acasa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu poti

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru BlueFox):

Ba nu poate

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru BlueFox):

Dmn.AP12=acord parental sub 12 ani.N15=nerecomandat sub 15 ani.Asta inseamna ca daca ai sub 15 ani nu e recomandat sa mergi, dar poti totusi.IM18=interzis minorilor.Aici nu poti daca esti minor

| GeorgeBerbec a răspuns (pentru anonim_4396):

Crezi macar ca merita sa merg cu ei sa incerc si ma rog de aia de acolo? SI ii arat ca sunt cu el de 18 ani sau nici o sansa?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru GeorgeBerbec):

Nu stiu ce sa spun...eu nu prea cred ca te lasa, dar in fond n-ai nimic de pierdut.In cel mai rau caz mai stati prin mall si va uitati la alt film

| RAY a răspuns:

Nu chiar asa de groaza, normal ca poti, plus ca nu e vorba de p0rno

Faza e ca suntem 6. 3 dintre ei au 18 ani, alti 2 au 17 fac acum lunile ce vin 18 doar eu am 14. Si mi-e ca ei o sa intre iar eu o sa ma intorc acasa si o sa mai dau banii pe taxi ca e destul de departe mallul si nu stiu ce sa fac. Nu am alti prieteni si sunt de cand a inceput vara in casa.

| BlueFox a răspuns (pentru GeorgeBerbec):

Si daca nu ar fi strict interzis minorilor, ei tot te-ar lasa. Daca nu ar lasa minori, ei ar pierde multi bani. Cum spune si Zoey55 in cel mai rau caz mai stati prin mall si va uitati la alt film.

Faza e ca suntem 6. 3 dintre ei au 18 ani, alti 2 au 17 fac acum lunile ce vin 18 doar eu am 14. Si mi-e ca ei o sa intre iar eu o sa ma intorc acasa si o sa mai dau banii pe taxi ca e destul de departe mallul si nu stiu ce sa fac. Nu am alti prieteni si sunt de cand a inceput vara in casa.

anonim_4396

Ah.ok atunci nu stiu...cum crezi tu.Parerea mea e ca nu te lasa, adica na ai 14 ani si acolo nu ai voie daca ai sub 18. Dar nu sunt 100%sigura.Nici macar nu inteleg dc e +18, stiu Anabelle si stiu ca e horror, dar un N15(nerecomandat sub 15 ani)ajungea, na nu stiu. Poate va uitati la alt film.Atomic blond pare fain.Sau Trezirea la viata(e horror si e N15, poti si tu)

Nu ca astia se duc ca daca pe ei ii lasa mna... MS pentru raspuns... o sa iti dau funda mai incolo daca e.

anonim_4396

Of nu stiu ce sa zic atunci

| Sn4k3 a răspuns:

Da, poti si fara el.