Parerea mea e ca serialul incepe sa semene cu cartile si cred ca elena v-a muri dar va invia.
si ce mi se pare ciudat e ca de katrine nu se mai aude nimic cred ca in sezonul 4 o sa apara si cred ca o sa apara inca o probleme pe care frati Salvatore trebuie sa o rezolve cum a fost Klaus
Si cu Damon si Stefan nu stiu ce se va intampla cred ca o sa se bata pe Elena sigur dar cred ca Elena tot la Stefan se intoarce
O sa fie un sezon emotionant
Serialul va avea 6 sezoane. Am citit undeva ca printr-o vraja, Damon va fi transformat in om iar mai tarziu omorat si Elena se va intoarce la Stefan. Nu stiu in ce sezon se va intampla asta.
Pai in ultimul episod in din sezonul 3 cane Elena i-a spus lui Damon ca stefan e alesul pentru ca pe el l-a cunoscut prima data ii mia aduce argumentu ca daca l-ar fi cunoscut pe el primul, poate ar fi fost altfel. Dar Elena l-a intalnit pe Damon inainte sa il intalneasca pe Stefan dar numai ca atunci Damon nu simtea nimic pentru ea asa ca el a constrans-o sa nu isi mai aminteasca ca se intalnisera in acea seara. Dar acum ca Elena e vampir de fiecare daca cand a fost constransa is va aminti si isi va aminti ca pe Damon l-a intalnit prima data si nu pe Stefan. Sa speram ca il alege pe Damon.